USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Зіткнення на кордоні Польщі та Білорусі: кількість військових збільшать до 10 тисяч

26 Жовтня 2021 07:21
Польща доведе кількість військових, які допомагають в охороні кордону з Білоруссю, до 10 тисяч. Про це заявив міністр оборони Польщі Маріуш Блащак, після зіткнень на кордоні з нелегальними мігрантами, які третій день поспіль пробують прорватися через оточення.

Про це повідомляє агентство Reuters.

У понеділок вдень, 25 жовтня прес-служба міграційної служби Польщі повідомила, що на польсько-білоруському кордоні, група близько 60 мігрантів намагалася прорватися в їхню країну. В результаті інциденту постраждали двоє військовослужбовців.

Зазначається, що під час спроби пробратися, іноземці використовували палиці і кидали каміння в польських прикордонників і військовослужбовців.

«Один із солдатів отримав удар гілкою по обличчю, а інший – каменем по обличчю. Їх обох довелося доставити в лікарню в Білостоці. Їхньому життю нічого не загрожує, вони вже виписані з лікарні. Є ще кілька потерпілих, яким не потрібна була госпіталізація» , – пише пресслужба.

Повідомляється, що мігрантам не вдалося прорватися на польську територію.

Як відомо, Варшава на початку вересня запровадила надзвичайний стан на кордоні з РБ, звинувачуючи режим Лукашенка у гібридних діях проти Польщі та країн Балтії.

Сейм Польщі проголосував за спецзакон, яким передбачається збудувати cучасне загородження на кордоні Польщі з Білоруссю, Росією та Україною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Брати Наєби Показати IP 26 Жовтня 2021 08:50
Якщо пуштуни, то ласкаво просимо до нас! Дамо Джавеліни одноразові і на Донецьк - собі хати вибирати.
Анонім Показати IP 26 Жовтня 2021 11:12
Прокажений таракан все ніяк не заспокоїться. Хоча йому дороги назад немає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus