USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Зіткнення теплоходів у Будапешті: українського капітана знову арештували

1 Серпня 2019 08:29
Українського капітана круїзного теплохода, який врізався в Будапешті у прогулянковий човен, в результаті чого загинули 28 осіб, знову заарештували.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на Associated Press.

Будапештський суд 31 липня призначив українцеві арешт до 31 серпня. 64-річний Юрій Ц. є капітаном річкового теплохода Viking Sigyn, який врізався у прогулянковий човен «Русалка» на Дунаї у травні.

З 13 червня українець перебував під домашнім арештом після звільнення під заставу. Верховний суд вирішив, що рішення суду Будапешта звільнити українця під заставу у понад 50 тисяч доларів суперечить національному законодавству. Його знову заарештували за підозрою у ненаданні допомоги потерпілим.
Нагадаємо, прогулянковий катер «Русалка» затонув у кількох метрах від опори моста Маргіт навпроти будівлі парламенту Угорщини. На борту човна перебували 35 осіб.

Двадцять шість південнокорейських туристів та два члена угорського екіпажу загинули. Вціліло лише семеро туристів.

11 червня затонулий човен підняли з дна Дунаю, в уламках знайшли тіла чотирьох загиблих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Психопланетарій, Лип Показати IP 1 Серпня 2019 10:35
Немає діду що робити !!! Ото жив собі в Одесі, все життя до 60 років працював капітаном річних та морських теплоходів різного калібру, отримав від України пенсію, знаю що не малу. Прожити в Україні на таку пенсію можна (хліб з маслом, ковбаса, труси, носки за кваритиру заплатити і т. п. - хватає). Ні не сидиться дома, треба було на старості років перебратися до Угорщини, ще ж треба попрацювати за євро та долари, блін все мало і мало тому українцеві. Дома біля хати не сидиться, то тоді може сяде в угорську тюрму. Не розумію таких людей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus