USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Змагання в замку «Воїни Любарта»: лучан вчили «фішок» муай-тайю

22 Травня 2019 09:19
Команда луцький бійців, які готуються до ІІІ Міжнародного професійного турніру з ММА «Lubart’s Warriors», провела спеціалізоване тренування у центрі підготовки тайських боксерів на Волині.


Відкрите тренування відбулося 21 травня ввечері Луцьку у спортивній академії «АНТ».

Президент Клубу бойових мистецтв «PRIDE», організатор змагань Олександр Кулаков обіцяє захоплююче видовище та багато сюрпризів.

«Сьогодні відбулося спільне відкрите тренування, на якому наші бійці відшліфовували ударну техніку. Провів заняття головний тренер академії Сергій Снитюк, де відпрацьовували комбінації з кікбоксингу та тайського боксу, аби застосовувати їх на змаганнях з ММА. Я хочу зауважити, що на Волині ми спостерігаємо активний ріст популярності спорту серед дітей, відповідно й росте професійність наший бійців із ММА. Свідченням цього є те, що команда Волинської області зайняла переш місце на чемпіонаті України серед дітей. Тому на цих змаганнях буде новинка.

Однією з родзинок турніру є те, що у змаганнях вперше візьме участь спортсмен молодшої вікової категорії. Ми говоримо про дуже титулованого бійця – Іллю Соломінського, який цього року не програв жодного поєдинку і має звання чемпіона України з бойового самбо, з ММА та із козацького двобою. Він протистоятиме іноземному бійцю, відстоюючи честь нашого міста», - наголошує Олександр Кулаков.

Також тренер каже, що головною подією вечора стане бій за участю досвідченого бійця в тайському боксі та кікбоксингу за правилами К-1.
Нагадаємо, що в рамках підготовки до ІІІ Міжнародного професійного турніру з ММА «Lubart’s Warriors» спортсмени перенесли свої тренування з Луцька в Італію. В програмі навчально-тренувальних зборів бійці відвідали живописні місця Італії: Озеро «Гарда», Венецію та історичну Брешию.

Головний тренер спортивної академії «АНТ» Сергій Снитюк розповів, чого саме навчив бійців.

«Будь-який бій починається в стійці, тому в ній треба вміти добре боксувати. Саме цього я і вчив сьогодні наших хлопців. Під час спільного відкритого тренування, показав їм пару «фішок», це такі певні маленькі секретики й особливості тайського боксу, які можна дуже ефективно використовувати у змішаних єдиноборствах, зокрема в ММА, аби перемагати. Також ми активно відпрацьовуємо різні серії атак, комбінацій, заготовок й проводимо 4 раунди спарингів», - наголосив Сергій Снитюк.

Сам же юний спортсмен Ілля Соломінський займається бойовими мистецтвами ось уже 7 років, а цьогоріч провів 15 змагань і в усіх переміг.


«На ІІІ Міжнародний професійний турніру з ММА «Lubart’s Warriors» іду за черговою перемогою. Для цього багато тренуюся, цілком віддаюся спорту, бо бачу ціль й працюю на результат. Зауважу, що в день турніру, у мене день народження, сподіваюся, що зроблю собі та близьким хороший подарунок, ставши переможцем», - каже спортсмен.

До слова, ІІІ Міжнародний професійний турнір «Воїни Любарта» проходитиме за підтримки Луцької міської ради спільно з Департаментом сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради та регіонального відділення Національного олімпійського комітету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus