USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани в Італії готуються до змагань з ММА «Воїни Любарта»

4 Травня 2019 09:00
У рамках підготовки до ІІІ Міжнародного професійного турніру з ММА «Lubart’s Warriors» спортсмени з Луцька перенесли свої тренування в Італію.

«Спортсмени Клубу бойових мистецтв «PRIDE» зараз проходять підготовку в Італії. Історичне місто Брешия гостинно зустріло наших спортсменів з Луцька, які готуються гідно виступити в протистоянні іноземним бійцям змішаних бойових мистецтв. «Прайдівці» проходять підготовку з боксу, ММА та К-1 в Клубі Free Combat Brixia ASD/Sambo Sportivo e Combat. В програмі навчально-тренувальних зборів бійці відвідали живописні місця Італії: Озеро «Гарда», Венецію та історичну Брешию!

Висловлюємо подяку всім небайдужим, хто допоміг організувати цю поїздку. Особлива подяка за теплий прийом нашому земляку – тренеру італійського відомого клубу – Олександру Трикозу. Сподіваємося, що наші хлопці запам’ятають Італію на все життя!» – розповідає головний тренер Клубу «PRIDE», організатор турніру Олександр Кулаков.

Далі, каже тренер, спортсмени мають пройти навчально-тренувальні збору у Франції.

Нагадаємо, що команда волинян у складі 10 бійців зі змішаних єдиноборств різних клубів обласного центру об’єдналася задля участі в ІІІ Міжнародному професійному турнірі з ММА «Воїни Любарта». Перше спільне тренування спортсменів відбулося на базі клубу «Прайд» 26 квітня.

ІІІ Міжнародний професійний турнір «Воїни Любарта» проходитиме за підтримки Луцької міської ради спільно з Департаментом сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради та регіонального відділення Національного олімпійського комітету в Луцькому замку 9 червня.

Запланований приїзд спортсменів із Італії, Туреччини, Грузії, Азербайджану, Білорусії, Румунії, з України (Луцьк, Одеса, Рівне Суми, Львів).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Коля Показати IP 4 Травня 2019 15:16
а де паша?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus