USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зміни до бюджету Луцька: скільки спрямують на сферу ЖКГ

7 Грудня 2018 17:30
Відновлення електромереж, ремонти доріг, ліфтів та ілюмінації на центральному проспекті: зміни до бюджету міста рекомендували внести у профільній комісії міськради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 7 грудня.

Члени комісії розглянули проект змін до бюджету Луцька на 2018 рік.

Як поінформувала директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова, 700 тисяч гривень виділятимуть на освітлення вулиць міста (оплата електроенергії), 70 тисяч гривень – на топографічну зйомку полігону твердих побутових відходів у селі Брище, 400 тисяч – на відновлення мереж електропостачання, ще 100 тисяч – на утримання насосної станції у центральному парку культури та відпочинку (оплата електроенергії).

1,833 мільйона гривень спрямують на поточний ремонт доріг, 1,5 мільйона передбачать на зимове утримання доріг міста, 100 тисяч – на поточний ремонт ілюмінації на проспекті Волі (демонтують непрацюючу стару ілюмінацію). Ще мільйон виділять з бюджету розвитку на капітальний ремонт ліфтів, 450 тисяч – на капітальний ремонт доріг. 199 тисяч пропонують виділити на обрізку дерев, 70 тисяч – на обслуговування біотуалетів.

10 мільйонів гривень отримає ДКП «Луцьктепло» на виконання умов договору з ЄБРР, 600 тисяч – для оплати боргу «Тепелену». КП «Луцькводоканал» виділять 1,2 мільйона на виконання зобов’язань за договором НЕФКО, 5 мільйонів – на погашення боргу за електроенергію, ще 1,2 мільйона – на оплату робіт з ремонту системи водопостачання на проспекті Відродження.

Нагадаємо, у рамках змін до бюджету міста виділятимуть понад 600 тисяч на завершення капремонту Будинку вчителя. Також передбачили виділення коштів для медичної галузі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus