USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Знайти винних у нападі на волинського адвоката закликали генпрокурора, голову СБУ та міністра внутрішніх справ

31 Жовтня 2018 22:31
Вжити рішучих дій з розкриття злочину та покарання винних у розбійному нападі на відомого волинського адвоката Сергія Сафулька закликав генпрокурора, голову СБУ та міністра внутрішніх справ депутат Луцької міськради.

Про це йшлося під час сесії Луцької міськради 31 жовтня.

Відповідний запит до генпрокурора, голови СБУ та міністра внутрішніх справ оголосив депутат Микита Рабан. Він розповів, що у ніч на 25 жовтня був вчинений розбійний напад на адвоката Сергія Сафулька та його дружину. Адвокат займається адвокатською діяльністю з 1974 року, заслужений юрист України, нагороджений орденом Національної асоціації адвокатів України. Адвокатська спільнота та громадськість області, зі слів депутата, вкрай стурбована злочином, вчиненим проти адвоката та його сім’ї.

З огляду на обставини вчинення кримінального правопорушення, зловмисникам було відомо, що вони вчиняють злочин щодо адвоката. Не виключено, що злочин вчинили у зв’язку з діяльністю Сергія Сафулька. За фактом цього розбійного нападу порушили кримінальне провадження, досудове розслідування проводить Луцьке районне відділення УМВС у Волинській області.

Враховуючи резонансний характер справи, громадськість міста вимагає рішучих дій поліції, які повинні бути направлені на розслідування злочину та притягнення винних осіб до відповідальності. Враховуючи це, депутат закликав вжити рішучих заходів з розкриття злочину та притягнення винних до відповідальності.

Депутати підтримали запит.

Нагадаємо, у ніч на 25 жовтня зловмисники проникли у будинок адвоката у селі Зміїнець Княгининівської ОТГ, застосували насилля та викрали понад 40 тисяч доларів та дорогоцінності. Після нападу Сергій Сафулько та його дружина потрапили у лікарню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
жека Показати IP 31 Жовтня 2018 23:31
Якщо адвокати перестануть за бабло відмазувати від відповідальності різних покидьків,то покидьки перестануть існувати і не треба буде ні кого закликати.
Реаліст Показати IP 1 Листопада 2018 07:14
Щоб ви так за просту сільську бабцю, яку обікрали, переживали.... Бачиш, трагедія.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus