USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Зрадниця України вийшла заміж за рашиста, а його взяли в полон

22 Березня 2024 22:10
Історія про зраду та розплату: на Мелітопольському напрямку взяли в полон дагестанця, який встиг навіть одружитися з місцевою зрадницею з Чернігівки Запорізької області.

Про це пише РІА Південь.

Мікаїл Хізрієв 2002 року народження родом із невеликого містечка Кізляр у Дагестанській республіці з населенням 49 000 осіб.

До війни навчався в ПТУ на зварювальника. У 2021-2022 р. був мобілізований і проходив службу в батальйоні зв’язку військово-космічних військ. До слова, зварювальник проходив службу у «військово-космічних військах» на посаді водія-кухаря.

Після служби єфрейтор вирішив підзаробити на війні в Україні. Мабуть, у Дагестані кухареві-водієві застосування не знайшлося. Або платили мало. Тому він підписав контракт, вигадав собі позивний «Цунтинець» (у цьому адміністративному районі проживав) і пішов воювати у складі військової частини 16544.

Читати ще: Адвоката і учасника шоу «Одруження наосліп», який жорстоко убив й розчленував співмешканку, засудили до 15 років тюрми

Джигіта відправили ловити і вбивати «нацистів» і «бандерівців» в Україні, яку зовсім нещодавно дагестанці вважали братньою країною. І він був не проти. Але воювати не хотілося. А хотілося пристрасного кохання і жінок. Тому, щойно він прибув в Україну, швидко знайшов наречену.
Її звуть Коновалова Вікторія Ігорівна із села Чернігівка Бердянського району. Вікторія до повномасштабної війни працювала в школі вчителем української та англійської мов. Після окупації, більшість вчителів відмовилися співпрацювати з рашистами. Школу закрили. І Вікторія подалася в продавці. Та не прості. Продавала не продукти та дитячі речі, а військову форму в місцевому магазині «Воєнторг». Там, мабуть, і познайомилася з рашистом.
Цукерково-букетний сезон був швидкоплинним. 22 грудня 2023 року дагестанець зіграв весілля з українкою. На весіллі гуляло все сімейство.
У тилу Хізрієв працював водієм у військовій частині. У нього почалися неприємності з ФСБшниками. І на виручку коханому пішла дружина Вікторія. Сьогодні вона вже працює в школі і вчить дітей за російськими стандартами. А заодно шпигує за односельцями і зливає про них інформацію співробітникам ФСБ. Редакція має аудіозапис телефонних розмов Вікторії, яка в подробицях розповідає співробітнику ФСБ про те, хто в їхньому селищі чекає на Україну. Дійшло до того, що здає навіть косметологів, і своїх же учнів у школі, які вмикають у телефонах гімн України на уроках.

Незабаром Хізрієва погнали на передову. У другій половині лютого 2024 року дагестанець потрапив у полон у районі Роботиного.

На запитання: «Чи чекатиме на нього зрадниця Вікторія?» Відповідь була очікуваною: «Звичайно, ні».

Тепер джигіт сидить у полоні. На його дружину Вікторію теж чекає реальний термін за колабораціонізм. Якщо, звичайно, хитра зрадниця не знайде собі нового чоловіка із загону «визволителів» і не втече на болота. А може бути ще й гірший сценарій.
Жінка живе за принципом «і вашим і нашим»: ФСБшникам сільська зрадниця здає українських патріотів, а передбачаючи неминучу деокупацію українських територій, Вікторія виправдовується і вже заявляє, що вона «не за росію і не за Україну, а за мир». Більше того, намагається «зливати» локації розташування російських угрупувань, та персональну інформацію про убивць з фсб. Зокрема, двох російських чекістів на позивні «Леон» і «Муслім». Тому розплата за зраду Вікторію таки знайде. Бо таких росіяни, як правило, самі ліквідують.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 22 Березня 2024 22:55
цій 'вчительці' української мови платили зарплату за те, чого вона точно не робила, а саме не вчила дітей української мови. Швидше за все вона її навіть і не знає, як і англійську. Ось таких вчителів на сході України у нас була більшість, я знаю про що говорю, тому і українізації ніякої там не було, а навпаки русифікація.
Джек Показати IP 24 Березня 2024 15:58
Дякую вам за статтю. Я з того регіона. І ці дагестанці кончені тварини. Вони геноцидять в нашому регіоні. Вбивають, катують молодих людей, та простих(чоловіків). Ці овца для них як честь по...ати жінок ворога, тому вони не брезгують "свинями". Вони знімають повій як оця вікторія , та всім розповідають як на них всі чекали. Журналісти якшо у вас є контакти то не відпускайте з полона цю овцю, зніміть багато відео з ним , бо ці даги тилові криси, та важають себе супер воїнами:D
Василь Показати IP 25 Березня 2024 11:38
Навіщо в полон брали, якщо бачили що хач. А зрадниці спалити будинок їй та родичам після звільнення.
Ірма до Василь Показати IP 15 Квітня 2024 23:00
Ти Василь я бачу ксенофоб, а ти знаєш як ця русня вбивала мирних жителів тільки тому, що не сподобався, бо як ти пишеш "хач", неслов'янської зовнішності. Чим завинив наш сусід армянін, у якого залишилась сім'я. І таких випадків безліч. Скільки я чула ще до війни від таких придурків як ти, що не раскіє то не люди. Ти ГАВНО василь. Значіт руського орка можно взять в плен, а не руського треба вбити. Чим ти отлічаєшься від орків. Ворог має понести СПРАВЕДЛИВУ КАРУ незалежно він національності, в том числі і колаборанти!!! А таке ГАВНО як ти пішов під три...
Геннадій Показати IP 25 Березня 2024 22:18
Солодка парочка твікс

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus