USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Зупинки облаштують за гроші кандидатів у депутати?

15 Грудня 2011 13:48
У Луцьку на зупинках громадського транспорту необхідно розмістити розклади руху тролейбусів та маршрутних таксі. Пропонують це робити за гроші кандидатів у депутати Верховної Ради України.

Про це йшлося 15 грудня під час засідання Громадської ради при Луцькому міському голові.

Координатор Волинського прес-клубу Богдана Стельмах заявила, що логістика транспортного руху в Луцьку залишає бажати кращого. «Я розумію, що ми пережили складний період, коли в цій галузі були великі проблеми, але наразі вони вирішені, тому потрібно рухатися далі», – зауважила вона.

На її думку, варто впорядкувати рух транспорту Луцьком, бо ввечері мешканцям нелегко доїхати у віддалені мікрорайони з роботи додому. Мовляв, невідомо, коли точно приїде маршрутка, а за 40 хвилин очікування можна зайти й пішки.

«Я вже не кажу про гостей міста, які не знають Луцьк. Їм ще важче. Доведеться постійно шукати людину, яка розкаже дорогу. Ще складніше орієнтуватися в місті іноземним туристам, бо не на всіх зупинках є назви латиницею», – розповіла Стельмах.

Тому вона запропонувала, щоб розклад руху тролейбусів та маршрутних таксі розмістили на зупинках міського транспорту, а також – у салонах транспортних засобів.

Голова Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу Михайло Наход зауважив, що в 2012 році відбудуться вибори до парламенту, і міська рада могла би цим скористатися. А саме – запропонувати кандидатам облаштувати інформаційні табло на зупинках.

Представник громадської організації «Інститут розвитку міста» Петро Гоцалюк розповів, що в Польщі зупинки утримують перевізники. «Було би доцільно використати цей досвід в місті. Наприклад, щоб ці розклади руху розмістили за їхні кошти», – запропонував громадський діяч.

Також, на думку Гоцалюка, на зупинках потрібно прибрати торгові точки або заборонити продаж алкоголю. Мовляв, ввечері там збирається багато молоді, яка лякає людей.

Врешті-решт, Громадська рада вирішила звернутися до мера Миколи Романюка з проханням розмістити на зупинках розклади руху транспортних засобів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Петро Показати IP 15 Грудня 2011 14:16
А хто така Богдана Стельмах, щоб озвучувати свою думку щодо транспорту???
Ублюдок Показати IP 15 Грудня 2011 14:47
Гоцалюк!!! А чи не він 5 років був заступником мера!!!! А що зараз такий грамотний??? Це все можна було ж робити!!! Хтось же давав дозволи на розташування торгових точок на зупинках!!! А ні!!! Ні ...я!!!
зе бест до Ублюдок Показати IP 15 Грудня 2011 16:09
Він був дуже зайнятий, то й не робив...Але, якщо другий раз візьмете на заступника-обов'язково зробить. Чесне піонерське!
базарник Показати IP 15 Грудня 2011 15:21
Дебіли Наход і на його похожі. Про які кандидати в депутати може йти мова? Що у нас почалася передвиборча агітація, чи старт виборчої компанії. Нетерплячка заробляти бобло. Ну й пройдохи.
Стрийко Показати IP 15 Грудня 2011 18:07
1. Щодо п. Богдани - здається її побоювання щодо іноземців трохи перебільшені. Зазвичай по місту їх водять під руки самі лучани. 2. Щодо зупинок - я не можу зрозуміти - якщо горілку можна буде придбати лише в магазинчику в дворі - це якось покращить стан з молодіжним алкоголізмом у місті? Хай краще п'яна молодь лякає людей у темних підворіттях а не біля освітлених зупинок?
wiking Показати IP 15 Грудня 2011 18:18
Одна річ розмістити правила руху, а зовсім інша їздити по цим правилам. Коли водії і так безкультурні, то вони будуть за розкладом їздити? Чи треба найняти ще контролерів, які будуть за цим стежити? + людей, котрі будуть карати....
Taras Now Показати IP 16 Грудня 2011 04:13
Графік руху потрібний, як і дієвий контроль за його дотриманням. Поки що тут хаос! І парочку номерів службових мобільних телефонів для такого контролю не завадило б визначити у міськраді!
Dyssja Показати IP 16 Грудня 2011 12:02
во-во розклад може і висіти а от чи маршрутка буде їхати за тим розкладом?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus