USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Звернення редакції до «Зрадника року-2004» Тараса Чорновола

7 Листопада 2018 13:01
«Волинські Новини» – перше онлайн-видання, яке отримало статус інформаційного агентства у Волинській області. Одне з найпопулярніших в регіоні, яке читають десятки тисяч українців щодня, видання працює для волинян вже більше 10 років.

«Волинські Новини» – це команда професіоналів своєї справи, за плечима якої – медіа, авторитету якого довіряють волиняни вже не один рік поспіль.
Ви ж, пане Тарасе, як самі кажете, «випадково наскочили» і, побачивши на сайті передрук публікації всеукраїнського видання, без будь-яких на те підстав дозволяєте собі назвати ЗМІ «ватним». А все тому, що в публікації згадується ймовірна причетність помічника нардепа від БПП «Солідарність» до жорстокої розправи над активісткою Катериною Гандзюк, яка померла 4 листопада. А ще – ім’я Петра Порошенка.
У бажанні якомога швидше заперечити цю теорію Ви, на жаль, не зауважили, що ЗМІ, яке Ви назвали «ватним», з самого початку підтримувало Революцію Гідності. З початку російсько-української війни «Волинські Новини» разом з іншими медіа регіону активно долучалось до збору коштів на потреби наших захисників, медійно підтримували волонтерські акції, допомагали в пошуку інформації про зниклих та полонених бійців 51-ї ОМБР після Іловайської трагедії, розповідали десятки історій про живих героїв сучасності, а також про тих, хто заплатив життям за наш мир і безпеку. Ви б і самі це добре знали, якби провели на сайті більше, ніж декілька хвилин, не кидаючись неначе бик на червоне полотно при згадці БПП «Солідарність» та Петра Порошенка не в позитивному контексті.

Проте дивно чути звинувачення у «ватності» від особи, яка ще не так давно з такою ж наполегливістю захищала свого політичного лідера – Віктора Януковича. В цьому, треба віддати Вам належне, досягли неабиякого успіху: ставши у грудні 2004 року довіреною особою кандидата в президенти Віктора Януковича, вже за рік Ви дослужилися до заступника керівника виборчого штабу Партії регіонів. Представники демократичних сил оцінили Ваші старання – за версією громадянської кампанії «Пора» Ви стали «Зрадником року-2004», якщо пам’ятаєте. Тому якщо «вата», про яку Ви говорите, десь і є, то лише у Вашій голові.

Як син видатного громадсько-політичного діяча, патріота, Героя України В’ячеслава Чорновола став працювати на партію, близьку до вбивць свого батька – питання швидше до Вашої совісті та жадібності. Адже підтримувати людину, яка намагалась укласти союз між Росією та Україною Ви пішли в тому числі через фінансову вигоду, як самі ж зізнались. Проте давати комусь оцінку «патріотичності» після років роботи на політсилу, через яку ми втратили тисячі співвітчизників, з Вашого боку – як мінімум цинічно.

Якщо ж редакційна політика видання Вам здається антидержавницькою або такою, що суперечить чинному законодавству, то рекомендуємо звернутись з цього приводу в профільні структури, а не опускатись до суб’єктивних оціночних суджень, при тому висловлених не в найкращій манері.

З повагою, керівник редакційно-випускового відділу Інформаційного агентства Волинські Новини Іван Савич
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus