USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

З’явився сайт, де можна писати відгуки про депутатів

19 Квітня 2011 17:38
На Волині презентували сайт для оцінки роботи депутатів місцевих рад і спілкування між депутатами і громадою.

Сайт «Твій місцевий депутат», створений Центром політичного аналізу і виборчого консалтингу, містить інформацію про усіх депутатів Волинської обласної, Луцької міської, Луцької районної та Ківерцівської міської рад.

На сайті – біографічні довідки, передвиборчі програми, списки фракцій і інформація про діяльність окремих депутатів і рад вцілому, взяті з публікацій волинської преси чи підготовлені спеціально для цього сайту.

Як пояснив голова Центру політичного аналізу і виборчого консалтингу Михайло Наход, сайт покликаний стати не лише джерелом інформації про діяльність місцевих депутатів, а й своєрідним майданчиком для спілкування між обранцями і громадою.

Адже важливим елементом сайту «Твій місцевий депутат» є відгуки, які зможуть лишати користувачі на сторінках кожного з депутатів.

Як розповів Наход, усі залишені користувачами відгуки «маркуватимуться» модератором – їх ділитимуть на позитивні, нейтральні і негативні. Відтак відвідувачі сайту зможуть побачити, як оцінюють роботу кожного з депутатів.

Аби спілкування було конструктивним і дієвим, у коментарях не було неконструктиву, «чорнухи» і образ, а також для вирішування інших конфліктних ситуацій в ході роботи сайту Центр політичного аналізу і виборчого консалтингу створив наглядову раду, куди входитимуть журналісти та юристи.

Михайло Наход закликав депутатів місцевих рад надавати інформарцію про свою діяльність, яка, запевнив він, обов’язково буде розміщена на сайті.

Довідково:

Сайт «Твій місцевий депутат» створений у рамках проекту «Твій місцевий депутат: моніторинг діяльності депутатів місцевих рад в Україні (Волинська область)». Проект реалізує громадська організація «Центр Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу». Як повідомляють організатори, мета проекту - через громадський моніторинг, експертний аналіз, збір та оприлюднення інформації про результати роботи депутатів та фракцій у пілотних місцевих радах підвищити їх рівень відповідальності перед виборцями, спонукати до реалізації передвиборчих програм.

Ще одна ціль проекту - розширити можливості доступу мешканців Волинської області до інформації про діяльність пілотних місцевих рад та їх депутатів (зокрема до інформації про структуру та персональний склад місцевих рад, партійну приналежність депутатів цих рад, їх передвиборчі програми, поточну діяльність рад та конкретних депутатів).

А також - сприяти створенню умов для обрання ефективних та відповідальних представників в майбутньому.

Окрім роботи сайту «Твій місцевий депутат», в рамках роботи проекту проводитиметься моніторинг діяльності пілотних місцевих рад, аналіз активності депутатів та фракцій пілотних місцевих рад з виконання передвиборчих програм та обіцянок впродовж першого року здійснення депутатських повноважень;
Організатори проекту кажуть, що мають на мері виробити і апробувати нові механізми громадського впливу та контролю за виконанням депутатами своїх передвиборчих програм шляхом популяризації інтернет-ресурсу «Твій місцевий депутат» серед мешканців Волинської області.

В рамках проекту поширюватиметься електронний та друкований звіт у вигляді брошури про хід та результати реалізації проекту, а також практичні рекомендації для депутатів та громадських експертів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 19 Квітня 2011 22:53
В першу чергу врізалось в очі вікно пошуку з текстом:"ЗНАЙТИ ДЕПУТАТА Для пошуку використовуйте буквосполучення з не менше як 3-х літер". Дуже влучно, навіть коментувати не хочеться.
Тетянка до Лучанин Показати IP 20 Квітня 2011 15:33
+100 ))))))))))))))
так Показати IP 20 Квітня 2011 10:25
а що забули написати хто профінансував проект, негарно не вказувати про донора, який дав кошти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus