USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Незважаючи на свята, у Луцьку ремонтують дороги

1 Травня 2013 14:27
Ремонт доріг у Луцьку триває і у вихідні дні.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради.

Як повідомив міський голова Микола Романюк, робиться це для того, щоб запобігти аварійності та тимчасово ліквідувати ямковість на дорогах міста. Ямки глибиною понад 4 смантиметри відповідно до технології проведення ремонту доріг, засипають відфрезованим асфальтом.

Сьогодні роботи тривають на вулицях Карпенка–Карого, Шопена, Перемоги, Набережній, Ківерцівській, частково – проспекті Волі. Завтра ремонтуватимуть дороги на вулицях Ковельській, Львівській, Теремнівській, Дубнівській, Володимирській.

Капітальний та поточний ремонт доріг і тротуарів буде продовжуватись відповідно до затвердженого переліку на 2013 рік.

Нагадаємо, на капітальний ремонт вулиці Винниченка запланували витратити приблизно 1 мільйон гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
авторам статті Показати IP 1 Травня 2013 17:51
Блін, а 1 травня-для того і створене,ні, чи тільки матеріали з Вікіпедії передруковуєте,а самі не читаєте цього?! До чого тут така назва?...Думати головою треба як пишете!
Тверезий Показати IP 1 Травня 2013 23:36
Що це за нанотехнологія мені цікаво ? "Ямки глибиною понад 4 смантиметри відповідно до технології проведення ремонту доріг, засипають відфрезованим асфальтом" Я автомобілем їздив сьогодні цілий день по місту і це все спостерігав : тупіше не буває - засипати вифрезерувану частину дороги тим самим асфальтом, який з неї вишкребли до того ж каток це діло не повкатував.
Лучанин Показати IP 2 Травня 2013 11:46
Яка ше технологія? Мало того, що одні ями, так тепер ще той покришений асвальт "літає" по дорозі. Таке враження, що під обстріл потрапляєш. Хочу, що б всіх керівників автодора, від найнижчого рівня, притягли до кримінальноі відповідальності. НЕ КРАЛИ Б ВСЕ БУЛО Б З ДОРОГАМИ НОРМАЛЬНО. В інших краінах теж зима була, але асвальт зі снігом не сходить чогось. Перетворили наші вулиці в зону стихіного лиха.
@ Показати IP 4 Травня 2013 16:02
дякую за спасіння по вул.Карпенка-Карого вже можна й тихенько їхати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus