USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Підприємство-боржник обслуговує Волинську ОДА в кредит

21 Травня 2013 13:22
Керівник Комунального підприємства «Автогосподарство Волинської обласної ради», що вже декілька місяців перебуває в «ТОПі» боржників із заробітної плати, Юрій Моколюк обіцяє погасити борги із зарплати вже з 1 липня. Зараз підприємство очікує результати тендеру та обслуговує установу, яка оголосила тендер, у кредит.

Про це він розповів під час під час спільного засідання комісії з питань забезпечення своєчасності сплати податків, внесення інших обов’язкових платежів, ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати, детінізації заробітної плати та робочої групи з питань моніторингу заробітної плати найманих працівників суб’єктів господарювання, які діють на території міста 21 травня.

За словами Моколюка, зараз підприємство бере участь у тендері на чартерні перевезення працівників Волинської обласної держадміністрації, що має завершитись у середині червня. Тому керівник КП зобов’язався виплатити заробітні плати своїм працівниками у липні.

Гарантії перемоги у тендері, вважає Моколюк, є, оскільки зараз послуги з перевезення вони надають ВОДА в кредит.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
АГА Показати IP 21 Травня 2013 14:15
А навіщо ж тоді обласна рада своє підприємство передала в управління ОДА? мабуть для того, щоб могли не платити за надані послуги. Не має коштів - не має послуг! Що в ОДА не знали що їм потрібен транспорт? що не могли тендер в січні-лютому провести? Чи готові клімчуки-башкаленки працювати в борг?
Іріда Показати IP 21 Травня 2013 15:33
Нехай представники ОДА добираються як прості люди і додатково можна економити значну суму коштів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus