USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Водій маршрутки, у якій юнак розбив голову, погрожує постраждалому?

7 Березня 2013 16:45
Водій маршрутного таксі, в салоні якого 25 лютого під час гальмування впав та пошкодив голову 19-річний лучанин, відмовляється компенсувати витрати на лікування юнака.

Про це «ВН» повідомив постраждалий, який попросив не розголошувати його ім’я.

Юнак каже, що звернувся до редакції, аби досягти справедливості та повернути кошти, які він витратив на лікування, яке триває й нині. З постраждалим прийшов і свідок пригоди.

За його словами, 25 лютого після падіння пасажира в маршрутному таксі №4, водій автобуса довіз постраждалого до найближчого пункту надання медичної допомоги, а звідти хлопця доправили в травмпункт Луцької центральної міської лікарні. Постраждалий каже, що після огляду лікарі виявили у нього струс мозку, однак від госпіталізації він відмовився, бо не хотів лягати в лікарню.

За словами юнака, водій та перевізник, директор АТП № 1 Олександр Шаміс, того ж вечора навідали його та запропонували грошову компенсацію. Проте, оскільки постраждалий не знав, як дорого обійдеться лікування, домовились зустрітися пізніше.

Втім молодик каже, що коли був готовий надати квитанції про витрати на медикаменти, водій відмовився від своїх слів, та заявив, що відшкодує 4000 гривень, які згідно квитанцій витратив постраждалий на лікування, тільки за рішенням суду.

Разом з тим, заявляє постраждалий, водій під час зустрічі з ним зазначив, що суд вони з перевізником виграють, оскільки їх інтереси представлятиме «народний» адвокат Олена Голєва. Водночас, як компенсацію, водій нібито запропонував парубку 500 гривень та сказав, що шансів отримати компенсацію у повному обсязі немає, адже він може знайти свідків, які свідчитимуть на користь перевізника.

Зауважимо, що постраждалий прийшов до редакції «ВН» зі свідками. За його словами, у нього є аудіо-запис розмови з водієм, під час якої він відмовився компенсувати постраждалому кошти за лікування та «погрожував» Оленою Голєвою. Хлопець має кілька пасажирів маршрутки, які готові у суді дати свідчення на його боці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Пацюк Показати IP 7 Березня 2013 16:56
Отакої людей травмують а потім ще і гроші відмовляються платити за лікування... ЖЕСТЬ
Вітя Показати IP 7 Березня 2013 17:31
бумеранг спрацює!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!! Показати IP 7 Березня 2013 17:48
Ну тоді хай йде до суду...чи він прийшов до журналістів щоб ті щому винайняли адвоката...
Знайка Показати IP 7 Березня 2013 18:00
Ну а що ще можуть зробити наші перевізники?! Побачили, що хлопець молодий не досвідчений і давай з нього дурня робити, Голєвою лякати...
Саша Показати IP 7 Березня 2013 20:25
Друже, не бійся і йди до кінця. А ще краще напиши скаргу в прокуратуру по твому випадку, правда на твоїй стороні
вася Показати IP 7 Березня 2013 20:50
зато требують 2 гривні50 копійок за збитковість маршруток . за такого юнака .юначе вимагай щоб у них забрали дозвіл на перевезення.
Аня Показати IP 8 Березня 2013 00:11
Одного разу водій так загальмував ,що я впала і порозбивала собі коліна і руки. На це ніхто не звернув уваги хоча я стояла біля водія...Везуть нас як мішки картоплі і ще погрожувати будуть..
D Показати IP 8 Березня 2013 18:08
Жесть.......
Водій Показати IP 9 Березня 2013 00:33
Шановні пасажири! в автобусі потрібно триматися за поручні а не мобілу біля вуха, ситуації бувають різні: погана дорога, якийсь "олень" або "козуля" вискочить на дорогу зненацька при тому щей розмовляючи по телефону,не думаючи про власну небезпеку. то ще якийсь "козел" підріже. Що нам робити в таких випадках??? Тому попрошу відноситись з розумінням і представити себе на наше місце.Ви зрозумійте як важко всім догодити...
Вікторія до Водій Показати IP 9 Березня 2013 15:52
Шановний водій да вас це теж стосується Ви не менше за людей розмовляєте по мобільних телефонах притому ще круєте маршруткою так що не надо ось це начинати за собою слідкуйте а не за пасажирами.
Водію Показати IP 9 Березня 2013 15:55
А ще шановним водіям треба також тримати руля, а не мобілу біля вуха чи гроші рахувати під час руху (і причому не для здачі), чи вести приємну розмову з тими, кого на службових місцях возять. Просто треба виконувати свої обов"язки, в правилах прописані і догоджати нікому не треба буде
свідок з вересневого Показати IP 11 Березня 2013 10:00
потерпілий їхав з друзями напевно був трохи під мухою бо звалився з сідушки без видимих причин в салоні люди стояли і ніхто не впав.Різкого гальмування не було.А водій його доставив до станції швидкої.А пацану тепер ще грошиків захотілось такий собі бізнес по-луцьку.
Наталія Луцьк Показати IP 11 Березня 2013 22:49
може то і собі впасти, щоб бабуласа срубіть....надо подумать і вибрати жертву.
Валєра Китаєсь Показати IP 12 Березня 2013 12:13
Шамыс вгамуйся вже ы заплати по совысты зроби добре дыло
Водій - правий!!! Показати IP 12 Березня 2013 18:58
Щодня їду на роботу (і з роботи) різними маршрутками + у вихідні, напевне, на моє щастя, ще жодного разу на хама водія не потрапляла, чого не скажеш про пасажирів...Давайте з розумінням ставитись до людини, яка має таки непросту професію, а не думати, що тільки нам тяжко на роботі, що тільки нас "довбуть", мало за це платять і виплескувати весь негатив в першій-ліпшій маршрутці: то не там зупинився, то повіз на кінець зупинки, а треба було вже зупинитись, то на службове місце не дозволяє сісти, то здачу одразу не передав... Щодо теми статті: з досвіду моїх поїздок, майже завжди, ектренно гальмують водії не по своїй волі і вині!!! Чи не бувало так, що переходячи дорогу, дякували Богу, що водій таки загальмував (а в салоні автобуса через те хтось побив голову і плати, шановний водію!за чиєсь збережене життя і здоров'я тому, хто не вважав за потрібне потриматись за поручень. Впевнена, тримаєшся - не впадеш!)
Вадім Показати IP 9 Березня 2017 14:40
Водій - правий!!! ти сядь на маршрутру піномером 1 і прозрієш газ-тормоз плюс хамство в них норма

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus