USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Навіщо екс-ректору луцького вишу гектар землі?

26 Січня 2015 19:00
У намаганні прибрати до рук земельну ділянку на вулиці Гордіюк працівники Луцького інститут розвитку людини Університету «Україна» звинувачують колишнього ректора навчального закладу Романа Карпюка.

З відповідним листом працівники вишу звернулися до Луцького міського голови після того, як питання про продовження договору оренди земельної ділянки площею 1,29 гектара розглядали депутати Луцької міської ради під час 68-ї сесії.

Змістовного листа від колишніх колег отримав, власне, і екс-ректор вишу. Як з'ясувалося, ділянка - не єдина претензія до Карпюка.

Забудова замість зеленої зони: спірне питання у міськраді

Під час колишньої сесії тема викликала жваву дискусію серед обранців луцької громади (йшлося, зокрема, і про будівництво гуртожитку зі спортивним ядром, проти якого виступили мешканці сусідніх будинків). На необхідність забудови земельної ділянки вказував представник Луцького інституту розвитку людини Університету «Україна» Андрій Сітовський, який зазначав, що на ній ростуть лише чагарники та старі дерева. Занедбаною територією назвав ділянку і депутат міськради Юрій Мишко.

Своєю чергою, член депутатської групи «Новий Луцьк» Ігор Поліщук звернув увагу колег на те, що головний навчальний корпус Луцького інституту розвитку людини Університету «Україна», де навчається більшість студентів, розташований у районі Київського майдану. Тож, будувати гуртожиток по вулиці Гордіюк, куди студентам доведеться добиратися з місця навчання понад 40 хвилин, на його думку, недоцільно.

Також він зауважив, що будівництво споруди може затягнутися на 3-4 роки, а здадуть будинок в експулатацію й того пізніше – орієнтовно через 5 років. До того часу вищий навчальний заклад може припинити власну діяльність.

«На мою думку, це суто комерційне питання. Цілком ймовірно, що надалі події розвиватимуться за наступним сценарієм: забудовник зведе фундамент будівлі, оформить його як незавершене будівництво, приватизує земельну ділянку, продасть й згодом на цьому місці з’явиться багатоповерхівка або інший об'єкт нерухомості», - зазначив депутат.



Водночас, депутати Андрій Осіпов та Богдан Шиба звернули увагу на те, що спочатку ділянку надавали в оренду Університету «Україна», а на продовженні терміну оренди наполягає НДП «Луцький інститут розвитку людини». Більше того, за тривалий термін на ділянці так нічого і не зробили.

Тоді лунали пропозиції про організацію громадських слухань зі спірного питання, аби розглянути обидві сторони медалі.



Думку про те, що в мікрорайоні і так мало зелених насаджень, висловила представник мешканців сусідніх із ділянкою будинків Алла Надточій. Лучанка наголосила, що альтернативних місць для відпочинку на природі неподалік від помешкань вона та її однодумці поки не бачать.

У підсумку, рішення про поновлення договору оренди землі здобуло голоси лише 19 депутатів міськради.



Оренда чи привласнення земельної ділянки: позиція працівників ЛІРОЛу

Свою точку зору щодо продовження терміну договору оренди земельної ділянки та того, чи мають право Андрій Сітовський та Роман Карпюк виступати від імені Луцького інститут розвитку людини Університету «Україна», нещодавно висловили працівники вишу у відкритому листі до Луцького міського голови. Нагадаємо, ділянку ще у квітні 2009-ого року виділили згідно з рішенням міськради за № 39/37. Рішення скасували внаслідок протесту прокурора міста Луцька від 16.07.2010 № 4273 рішенням Луцької міської ради за № 64/4 від 28.07.2010 року.

Наразі ж колектив звернувся до Миколи Романюка, і повідомив, що про обговорення питання продовження строку дії неіснуючого договору оренди йому стало відомо з теленовин та публікацій у мережі.



«На сьогодні Роман Карпюк, Андрій Сітовський та Юрій Мишко не є працівниками Луцького інституту розвитку людини Університету «Україна» і не мають права виступати від його імені. Карпюк Роман Петрович 2 квітня 2014 року був звільнений зі посади ректора Луцького інституту розвитку людини Університету «Україна» та 06.06.2014 року створив та очолив новий навчальний заклад – ПВНЗ «Академія рекреаційних технологій і права» (код ЄДРПОУ 39246025 за тією з адресою, де розміщений і зареєстрований наш навчальний заклад – місто Луцьк, вулиця Карбишева, 2)», - йдеться у листі працівників існтитуту.



Автори звернення стверджують, що Андрій Сітовський є працівником ПВНЗ «Академія рекреаційних технологій і права», а Юрій Мишко – керівником ПП «Науково-виробниче підприємство «Луцький інститут розвитку людини» (код ЄДРПОУ 34524023).

Натомість під час засідання міськради перед депутатами виступали, власне, Роман Карпюк, Андрій Сітовський та Юрій Мишко, які переконували, що Луцький інститут розвитку людини Університету «Україна», ПВНЗ «Академія рекреаційних технологій і права» та Приватне підприємство «Науково-виробниче підприємство «Луцький інститут розвитку людини»» є одним і тим же навчальним закладом.

Окрім того, представники ПВНЗ «Академія рекреаційних технологій і права» стверджують, що у них навчається більше 500 студентів та випустилося 10 00 студентів. А це, зі слів працівників вишу, є абсолютною неправдою.

«ПВНЗ «Академія рекреаційних технологій і права» не випустила (і не могла випустити) жодного студента, не видала (і не могла видати) жодного диплома про вищу освіту, оскільки з часу її створення не минуло і року. Однак її керівництво постійно намагається ввести усіх в оману, виступаючи від імені Луцького інституту розвитку людини Університету «Україна» та стверджуючи, що ПВНЗ «Академія рекреаційних технологій і права» є Луцьким інститутом розвитку людини Університету «Україна», - обурюються праціники ЛІРОЛу.

У зверненні до міського голови представники вишу наголошують, що Луцький інститут розвитку людини Університету «Україна» розташований за адресою вулиця Гонгадзе, 5 (головний корпус) та вулиця Карбишева, 2 (навчальні приміщення), директор інституту – Віктор Васильович Чижик.

Автори листа підкреслюють, що за «продовження» строку договору оренди «захаращеної території» на нову юридичну особу під час сесії виступив депутат міськради Юрій Мишко, який «лобіює інтереси Романа Карпюка, адже він довгий час був його радником та бізнес-партнером». Роман Карпюк, мовляв, хоче заволодіти вказаною земельною ділянкою від імені приватного підприємства НДП «Луцький інститут розвитку людини», керівником якого є Юрій Мишко. Тому, як зазначив депутат Богдан Шиба, неможливо продовжити цей договір, адже взагалі рішення щодо виділення земельної ділянки від 28.07.2010 року скасоване.



Працівники інституту просять екс-ректора повернути майно та документацію вишу

Цікавий зміст іншого відкритого листа працівників ЛІРОЛу, власне, до колишнього ректора вишу. З нього випливає, що звинувачення у спробі привласнення земельної ділянки – не єдина претензія, яку висувають екс-ректору інституту його працівники.

У документі колектив Луцького інституту розвитку людини Університету «Україна» звернувся до Романа Карпюка із питаннями щодо повернення матеріальних цінностей інституту та документальної бази, що залишилася за адресою вулиця Карбишева, 2.

«На сьогодні Луцький інститут розвитку людини Університету «Україна» знаходиться за адресою вулиця Гонгадзе, 5 у спеціалізованому приміщенні, яке набагато краще, ніж попереднє пристосоване для здійснення навчально-виховного процесу. Колектив інституту, який протягом багатьох років підтримував Вас, Романе Петровичу, та жив в режимі постійно економії, аргументованої Вами як «вимога Києва» і необхідна умова існування та подальшого розвитку вишу, звертається через засоби масової інформації з вимогою повернути майно інституту та колективу, який його створював. Адже виявилося, що майже за 15 років існування навчального закладу через Ваші фінансові оборудки інститут із дев’яти поверхів корпусу на вулиці Карбишева, 2 придбав у власність лише 7-8 і технічний 9-й, а власником шести поверхів стали Ви. Тобто весь час колектив працював в орендованому приміщенні і сплачував орендну плату Вам особисто як власнику фірми «КРП».



Тому колектив, який всі ці роки йшов пліч-о-пліч з Вами та докладав зусилля для формування позитивного іміджу вишу і розвитку його матеріально-технічної бази звертається з вимогою повернути:

Обладнання спеціалізованих кабінетів та лабораторій:

- лабораторій інформаційно-аналітичної діяльності (аудиторія 30), комп’ютерної інженерії (аудиторія 336), комп’ютерної схемотехніки (аудиторія 342), комп’ютерної електроніки (аудиторія 337), фізики (аудиторія 244). Архітектури комп’ютерів (аудиторія 339), функціональної діагностики та фізичної реабілітації (аудиторія 29);

- кабінетів безпеки життєдіяльності та охорони праці (аудиторії 241), анатомії та фізіології (аудиторія 23), фізичної реабілітації (аудиторія 28), кримінально-правових дисциплін (аудиторія 65), цивільно-правових дисциплін (аудиторія 62), правознавства (аудиторія 63), інформаційних технологій (аудиторія 69). Кабінету історії українського державотворення (аудиторія 64);

Документацію, оргтехніку та меблі юридичної фірми «Феміда»;

Етнографічні матеріали, зібрані викладачами та студентами для оформлення для оформлення кабінету-музею етнографії Волині;
Тренажерну та залу ЛФК (тренажери та інше спортивне обладнання);
Туристичне спорядження;
Бібліотеку;
Комп’ютерну техніку;
Мультимедійне обладнання;
Навчальні меблі та приладдя;
Документація кафедр;
Особисті речі викладачів та інше.
Сподіваємося, що здоровий глузд візьме верх над амбіціями і майно Луцького інституту розвитку людини Університету «Україна» буде повернуте його колективу», - йдеться у відкритому листі.



Громадські слухання як спосіб вирішення проблеми

Зауважимо, у листі колективу інституту до міського голови також йдеться про зволікання з боку «пана Карпюка і Ко» в оформленні документів по розробці проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування адміністративних приміщень та господарських споруд на вулиці Карбишева, 2 згідно з рішенням Луцької міської ради від 27.10.2011 року № 15/75 «Про надання вищому навчальному закладу «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна» та ПП «КРП» дозволу на розроблення такого проекту» для подальшого оформлення земельної ділянки та надання її в оренду. На сьогодні керівництво ПП «КРП», зі слів працівників вишу, не бажає здійснювати проплати рахунків ТОВ «Технічне бюро кадастру» щодо відпрацювання документів у повному обсязі.

«Шановний Миколо Ярославовичу, віримо і надіємося, що запропоновані громадські слухання із виїздом на місце не призведуть до подвійних стандартів і не дозволять Роману Карпюку, який дуже «переживає» за цю зелену зону та за долю 10 000 студентів Луцького інститут розвитку людини Університету «Україна», незаконно в черговий раз заволодіти вищевказаною земельною ділянкою. Просимо Вас виступити ініціатором таких громадських слухань»,- звертаються до міського голови десятки працівників інституту, які поставили підписи під листом.

Таким чином, проблема оренди земельної ділянки та можливого будівництва гуртожитку залишається відкритою. Дату громадських слухань з питання, що викликало дискусію серед депутатського корпусу Луцької міської ради та громади, наразі не повідомляють.
Своєю чергою, питання про затвердження плану зонування території району вулиць Конякіна – Гордіюк та визначення меж парку розглянуть під час найближчого пленарного засідання сесії Луцькради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 55
дідо Показати IP 26 Січня 2015 19:09
БЮТівська мафія у міськраді голосує ЗА дєрєбан землі.
Григорій до дідо Показати IP 26 Січня 2015 23:31
При чому тут дерибан? Ділянка на гуртожиток для студентів а не чергове "Буратіно". А раз пройшла реарганізація інституту, розкол чи як там у них , і одній частині (ЛіРоЛу) договір на аренду ділянки не потрібен (далеко студентам добиратись) то яка проблема? Тим більше, як я розумію попередній договір розірваний а проектна документація в Академії, оформляйте новий договір на академію. Для чого всі оці "мутки" . А то у нас все чисто по українські - мені не потрібно, так і колишнім колегам дулю.
Колік до Григорій Показати IP 27 Січня 2015 09:24
Так це елементарна, стандартна рейдерська схема. Створюється фірма, назва якої співзвучна з назвою фірми-об"єкта нападу і починають шахраювати. Незрозуміло для чого на сесіях присутні прокурори і на що вони дивляться? На даних осіб (Карпюк. Мишко, Сітовський), вже можна проводити кримінальне впровадження за статтею "Шахрайство". Останній громадянин взагалі виступає від імені організації в якій непрацює і немає від неї повноважень (довіренності). І тут стає незрозуміло, чому цих осіб, які вводять в оману громаду і хочуть загарбати такий ласий шматок землі. підтримує така кількість депутатів, які мають захищати інтереси тої ж громади? Чи можливо таємне стає явним? І відчуваючи вибори,які незабаром, на яких даним депутатам нічого несвітить,вирішили підзаробити?
Першокурсники до Колік Показати IP 27 Січня 2015 14:54
НАМ ПОТРІБЕН ГУРТОЖИТОК! Тепер розуміємо, які тернії чиновницької бюрократії і дупутатської мафії доводиться проходити нашому ректору. Здавалось би по логіці що дупутати повинні думати про виборців! (якими ми теж восени будемо) ан ні , підкилимні ігрища....Хтось з олігархів уже поклав око на з дозволу сказати парк, а в дійсності смітник зарослий кущами і деревами абсолютно не паркових порід. А екс колеги Карпюка діють по принципу сам не гам і другим не дам. Їм же та ділянка абсолютно не потрібна і вони на неї болт поклали.
Колік до Першокурсники Показати IP 27 Січня 2015 16:02
Шановні "першокурсники" цей "смітник зарослий кущами і деревами абсолютно не паркових порід" , як ви виразились -зелені легені нашого міста і якщо, кожен мешканець міста , що там відповає буде прибирати після себе то це не буде смітник. А вам порада зніміть вже корону і німб з вашого ректора і протріть свої засліплені очі . Можливо щось побачите і зрозумієте. ПАРК -це надбання громади і дерибанити ми його не дамо нікому! Ні Карпюку, ні іншим.
Соціолог до Колік Показати IP 28 Січня 2015 11:55
"якщо, кожен мешканець міста , що там відповає буде прибирати після себе то це не буде смітник". А якщо ще в роті будуть гриби рости... Тобто є смітник але завтра психологія бомжів і алкашів поміняється і буде порядок, не будуть там какати і залишати сміття. Ага ж а післязавтра уряд мінімальну пенсію встановить на рівні 7тис. зелених. Готуй мішки на гроші... бо не буде куди складати.
волинська жаба до Першокурсники Показати IP 27 Січня 2015 17:34
Які з дозволу сказати першокурсники у так званій академії! Жерсть!
Анонім до Першокурсники Показати IP 27 Січня 2015 23:18
Ця ділянка є власністю громади міста Луцька, яка через обраних депутатів вирішує, як нею розпорядитись. Прекрасний парк, є де прогулятись, невеличкий, гарний. Скоро в Луцьку щоб парк побачити, треба буде в центр міста їхати, в парк ім. Л.Українки. А що, сядай на 40-му кварталі на маршрутку, плентайся пів-години і ось тобі і парк. Ви приїхали, пане студенту, і поїхали. А нам тут жити. Що простіше - прибрати територію, поставити лавочки, чи будувати гуртожиток? Щось пан Карпюк дуже розтурбувався про житло для студентів. Прямо альтруїст.
Галя до Анонім Показати IP 28 Січня 2015 11:59
"Прекрасний парк, є де прогулятись, невеличкий, гарний".- це ти друже ще звалища відходів в Брище не бачив, там для тебе буде ще гарніше і багато чого буде милувати око анонімного естета.
Петро до дідо Показати IP 27 Січня 2015 21:09
інститут заплатив приватним фірмам ректора за ремонт приміщень, які перебувають у його приватній власності, 1 мільйон 366 тисяч гривень. Зокрема, лише за ремонт спортзалу та їдальні, які належать ПП «КРП» (розшифровується, як «Карпюк Роман Петрович), ЛІРОЛ заплатив 250 тисяч гривень приватному підприємцю Костів Н.І., яка є одночасно: головним бухгалтером ПП «КРП», директором Луцького коледжу рекреаційних технологій і права, приватним підприємцем без найманих осіб, який, згідно із КВЕД, не має права надавати такі послуги. До того ж будівельні матеріали були придбані за кошти інституту, а ремонтні роботи проводили здебільшого його працівники і студенти. http://m.pravda.lutsk.ua/ukr/news/64659/
АГВ до Петро Показати IP 28 Січня 2015 13:16
Як нач. адміністративно-господарського відділу з 30-ти річним досвідом роботи на різних підприємствах , розумію, що ситуація зайшла в глухий кут, якщо одна з сторін конфлікту починає писати "відкриті листи", залучати "думку громадскості", розсилати "подметные письма" студентам. На черзі видно листи в "Молодьспортлото" і "Лігу захисту тварин". На сьогодні директором ЛіРОЛу, того що на Гонгадзе є пан Чижик (мабуть не той, що колись висувався на мера і набрав 0 цілих і трошки десятих голосів виборців а той, котрого в свій час "попросили з ВДУ " в зв,язку , вибачайте за евфемізм, збір коштів з "багатих студентів", які не зовсім добре вчились. Є якісь взаємні претензії. Так в чому справа? Того ж Чижика в свій час Карпюк прийняв на викладацьку роботу (після ВДУ), вони знайомі, посередників з ОБСЄ та в Мінськ їхати не потрібно. Пропоную Чижику все таки заплатити 3 млн. грн. які він винен за оренду ПП "КРП". А протилежна сторона в свою чергу віддасть "особисті речі викладачів, які горбатились на імідж Карпюка і компанії". Можна навіть графік скласти і вивісити оголошення "Особисті речі викладачів, помада, тампакси,нижня білизна, (яку вони з переляку залишили в аудиторіях під час евакуації) видаються щоденно, після робочого дня , ближче до ночі. Десь так приблизно має бути. А то як же на заняття в новий , найкраще пристосований для навчання, корпус "Волиньзалізобетону" і без теплих панталон....
ВГА до АГВ Показати IP 29 Січня 2015 11:28
Це напевно начальник з юридичних питань, а не господарник. Так -це Чижик В.В. який не побоявся стати директором. Так- це людина, яка могла сказати Вам правду в очі. Так - це фахівець своєї справи ,який писав публікації " вельмошановному проффесору". А з переляку на лікарняні та в парк бігало Ваше керівництво коли брали за одне місце (2010-2011 роки) та виглядало з вікон.. Що до боргу- порахуйте ремонти у приміщеннях фірм керівника, бані на озері в Турійському районі, комунальних платежів не арендованих приміщень за 14 років, столярні вироби у хатах, ванні кімнати у деяких керівників,меблі які виготовлялись за кошти інституту, а кошти викладачів ложились у кармани і т.д. У пристосованих приміщеннях тепло. А у Вас- напевно обігрівачі" африку" роблять. Так бідні студенти гріються, що з 16 грудня на відпочинку. А 2 години занять у день- повноцінні знання. Шановні батьки студентів- поцікавтесь у яких умовах навчатимуться Ваші діти у зимовий період в Академії.
Галя до ВГА Показати IP 31 Січня 2015 19:12
"Так -це Чижик В.В. який не побоявся стати директором. Так- це людина, яка могла сказати Вам правду в очі". Ух ти, не побоявся! Самому Карпюку і в очі. Орден "За мужність" такому "херойському" чоловіку...може навіть два, медальку , ну і звичайно посвідчення учасника АТО!
КОЛИ?! Показати IP 26 Січня 2015 19:27
Нарешті почнуть різних мафіозі,корупціонерів і іншу мразь відправляти в тюрми,наші "славні"правоохоронні органи?
Колік Показати IP 26 Січня 2015 19:38
Люстрацію всіх депутатів, що проголосували "ЗА". Видно одразу Юльчину банду, а на словах так вболівають за громаду та її майно!
Чижевич до Колік Показати IP 26 Січня 2015 23:57
Для чого студентам гуртожиток і спорткомплекс.....Балувані дуже, війна йде, скромнішими в побуті потрібно бути. Он солдати в окопах а тим гуртожитки давай..
Галя до Чижевич Показати IP 26 Січня 2015 23:58
І їсти ....
ххх до Колік Показати IP 27 Січня 2015 13:44
тут як завжди козюра прославилась
Студент до Колік Показати IP 28 Січня 2015 10:04
Генерал - отаман (КРП) - АТО Вас дуже, дуже чекає. Прийміть активнішу участь в АТО. Всіх депутатів, що проголосували "ЗА" на передову.
Серж Показати IP 26 Січня 2015 20:29
Ну блин. Тут в Соглашении об ассоциации написано, что землю и недвижимость нужно будет отдать бесплатно бывшим владельцам. Скоро такой передел пойдет. А тут клочек земли какойто обсуждают в огромной статье. Может меня поправит кто. Землю нужно будет отдавать бывшим владельцам? Тем кто до национализации ею владел. Или не нужно?
дідо Показати IP 26 Січня 2015 21:12
я-бютівець
ЮЗІК до дідо Показати IP 26 Січня 2015 21:45
Ти х.....й моржовий а не бютівець....
ЛІРОЛ Показати IP 26 Січня 2015 21:18
Карпюк Р.П., ну ти і с.... Ще й депутатом потужним хотів бути.... Як же ти міг так підставити цілу Партію? Фу, позорище!!!!
Механік до ЛІРОЛ Показати IP 26 Січня 2015 23:02
З яких це пір ЛІРОЛ печеться за "цілу партію"? Чути образи від авторитетного побратима партійця ,поважної людини , Карпюку Р.П. як будь якому чоловіку, мабуть було б неприємно, соромно і боляче. А пісянину аноніма, який ховається за псевдо ЛІРОЛ і турбується за партію (очевидно теж ЛІРОЛ?? коли зареестрували таку партію??) це як гавкіт шавки, на неї і ображатись немає чого, така у неї природа - гавкати на всіх, крім господаря.
Анонім Показати IP 26 Січня 2015 21:52
Хто з цих дєятєлєй мобілізований? Шо всі каліки? А землю ділити здорові?
Лучанка Показати IP 26 Січня 2015 22:23
Навіщо екс-ректору луцького вишу гектар землі? Навіщо було, ну навіщо Тарасу Пустовіту 8 тисяч долл.?
Відповідь до Лучанка Показати IP 26 Січня 2015 22:37
Тарас Пустовіт вніс 609 тисяч гривень застави і вийшов на волю з Рівненського слідчого ізолятора. Чи втече він тепер від правосуддя як директор Луцького кладовища Вікторов, якого "шукають" до сих пір.
Григорій Іванович Показати IP 26 Січня 2015 22:42
"Сподіваємося, що здоровий глузд візьме верх над амбіціями і майно Луцького інституту розвитку людини Університету «Україна» буде повернуте його колективу», - йдеться у відкритому листі". Цікаво, колектив являється співвласником чи співзасновником приватного вузу?! Неможливо навіть вести будь яку дискусію з людьми у яких інша система координат - правовий нігілізм. віддайте, бо ми так хочемо. Цікаво чи подібні вимоги висуває "колектив" працівників ДПЗ чи приміром "Модерн Експо" ? Була б якась частка майна Олі , Галі чи Саші - давно справа була б в суді. А так обрано шлях залякувань, обливання брудом.
Сolonel Показати IP 26 Січня 2015 22:52
Подібної масованої та узгодженої піар-атаки давно вже не пригадую. З ректора ЛіРОЛу, людини , яка з нуля створила вуз на Волині, немаючи жодної підтримки з боку можновладців, наполегливо ліплять образ рейдера, а з рейдерів навпаки - дбайливих служителів "колективних" інтересів. Досвід підказує: випадково так не буває - має місце замовний піар з певною шкурницькою метою. Шановні екс колеги Карпюка, не називайте чорне білим, а біле - чорним. Навіть якщо у вас дуже важко з грошима. Адже ви представники освітянської еліти, люди вам поки що вірять.
Справедливість до Сolonel Показати IP 27 Січня 2015 13:36
Шановні механіки та Colonel. Зразу відчутний стиль хвальби Карпюка його коханками, свитою та підлабузниками. Що вже є покупець на ділянку чи грошенят потрібно для Академії? Працівникам КаКАдемії наобіцяв золоті гори, а у відпустки вигнав без збереження заробітної плати. А зарплати за скільки місяців не заплачено? А на рахунок майна: яким коштом був придбаний корпус, що належить одному Карпюку? Якої вартості була мамина хата та квартира коханки номер 1, що були під заставою? І взагалі, соромно не віддавати столи, шафи, холодильник та особисті речі викладачів, які горбатились на імідж Карпюка і компанії, а він тим часом роз, їзджав по банях, рибалках і бабах ( "секс-символ інституту").
Оля Показати IP 26 Січня 2015 23:00
Та коли ж ви нажеретися, усіх по списку на фронт, щоб мізги вправили!!!! Карпюку там землі дадуть 4 м3
Механік Показати IP 26 Січня 2015 23:13
"Тому колектив, який всі ці роки йшов пліч-о-пліч з Вами та докладав зусилля для формування позитивного іміджу вишу і розвитку його матеріально-технічної бази звертається з вимогою повернути." ... Цікаво, які зусилля, по скільки скидались на матеріально -технічну базу, чи може натурою хто салом, хто меблі з дому - рідному вузу. От що значить інтеліхенція, роботяга з роботи тягне, а ці навпаки! Беріть приклад. От тільки лохонулись маленько, вимагають поверніть наше , а розписок не брали благодійники.
123 до Механік Показати IP 27 Січня 2015 06:44
Тебе проплатили, механік???
Механік до 123 Показати IP 27 Січня 2015 14:35
Не треба всіх по собі, я правильно розумію, у вас на окружній все за гроші?!
Григорій Показати IP 26 Січня 2015 23:20
"Також він зауважив, що будівництво споруди може затягнутися на 3-4 роки, а здадуть будинок в експулатацію й того пізніше – орієнтовно через 5 років. До того часу вищий навчальний заклад може припинити власну діяльність." - ну прямо "гігант мислі" цей депутат. Давайте взагалі нічого не будемо будувати, бо ж за 3-4 роки все може трапитись, це одна війна, землетрус, можна і під автомобіль потрапити, а можна і від великого розуму в Ліпіни на лікування.
Справедливість Показати IP 27 Січня 2015 08:35
Шановні механіки та Colonel. Зразу відчутний стиль хвальби Карпюка його коханками, свитою та підлабузниками. Що вже є покупець на ділянку чи грошенят потрібно для Академії? Працівникам КаКАдемії наобіцяв золоті гори, а у відпустки вигнав без збереження заробітної плати. А зарплати за скільки місяців не заплачено? А на рахунок майна: яким коштом був придбаний корпус, що належить одному Карпюку? Якої вартості була мамина хата та квартира коханки номер 1, що були під заставою? І взагалі, соромно не віддавати столи, шафи, холодильник та особисті речі викладачів, які горбатились на імідж Карпюка і компанії, а він тим часом роз, їзджав по банях, рибалках і бабах ( "секс-символ інституту").
Колік до Справедливість Показати IP 27 Січня 2015 10:02
Григорія забули згадати.
Коліку до Колік Показати IP 27 Січня 2015 10:25
Вони для того й лізли в партії, щоб красти і брехати. Брехати і красти, вимагати хабарі, дерибанити землю в громади. Не хочеться про Г.вно говорити. І так все зрозуміло, запах їх дій все їх викриває.
Механік до Справедливість Показати IP 28 Січня 2015 11:31
Наталія Іванівна , тобі не соромно? Чи жаба давить, що не стала Гітун "коханкою №1"
Наталія Іванівна до Механік Показати IP 28 Січня 2015 17:01
Механік! Якби хотіла стати, то була номер 0, без черги - по пільгам!!!!
Галя до Наталія Іванівна Показати IP 29 Січня 2015 18:05
Соромлюсь запитати, особисто незнайома..... А пільги у Вас які? Пенсійне посвідчення, чорнобильське, інвалід дитинства чи багатодітна мама?
CRICKET до Механік до Механік Показати IP 3 Квітня 2015 09:36
коментар було видалено
Правда Показати IP 27 Січня 2015 10:50
Деяким людям треба досягти депутатського положення, щоб навколишні виявили, нарешті, всю їхню низькість.
Волинь Показати IP 27 Січня 2015 13:53
І тут гриша пустовіт показав увесь свій "патріотизм ", продаючт свій голос аферистам і казнокрадам. Ганьба !
Патріотка до Волинь Показати IP 28 Січня 2015 02:48
Якщо хто не знає, Пустовіт Григорій Олександрович, є студентом заочної форми навчання Академії рекреаційних технологій і права!
Познер до Патріотка Показати IP 28 Січня 2015 08:56
І дружина Пустовіта також. 4 курс- фінанси.
123 Показати IP 27 Січня 2015 15:44
З одного вишу погнали, інший в ту ж мить створений... Що змінилось в країні за рік??? Для того, щоб створити навчальний заклад, потрібний відповідний професорсько-викладацький склад!!!
Правий сектор Показати IP 27 Січня 2015 22:17
Оце "Волинський депутат" від БЮТУ!!!! Що це за професор? доктор наук? Він же два слова з трудом в'яже, як виступає то краще б мовчав. КАКАдемік йому ім'я: http://www.pravda.lutsk.ua/ukr/news/64659/
Соціолог до Правий сектор Показати IP 28 Січня 2015 11:45
Правому сектору лівого крила фракції сексуальних меншин....Коли до вас відносяться вічливо, не *******ають, ви це сприймаєте за слабкість. Не маючи ніяких аргументі по суті питання , починаєте переходити на особистості, виливаючи відра бруду. Не маючи освіти (нікої, якщо не рахувати 5 років з коровами на вигоні) , починаєте писати "многа буков" з абстрактними запитаннями типу а шо єто за доктора, професора, інженери? От ми голохвастови....от у нас образованіє! От ми дупутати от "правільной" партіі, яка тримає хвіст по вітру..
Лучанка Показати IP 28 Січня 2015 21:12
Невже ці коментарі пишуть люди з вищою освітою....... Мені соромно за Вас.... Заспокойтеся..... Досить бруду....
Людмила до Лучанка Показати IP 29 Січня 2015 02:38
Знаємо ми цього КАКАДЕМІКА, оцей так точно вміє брудом полити і вусом не поведе.
Галя до Людмила Показати IP 29 Січня 2015 18:08
коментар було видалено
Очевидець до Лучанка Показати IP 3 Квітня 2015 16:13
Це точно... З обох сторін такі досвідчені педагоги, а займаються такими дурницями "хто на кого більше виллє бруду". Сором їм!!! А ще навчають та виховують молоде покоління....ГАНЬБА!
Лучанка Показати IP 28 Серпня 2015 02:41
БЮТ не очистився від какадеміків. Юлі Ганьба.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus