USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку проектуватимуть парк із футбольним полем

23 Липня 2015 14:00
Передбачити у новому парку у районі вулиць Конякіна-Гордіюк облаштування відкритого футбольного поля та велосипедних доріжок за кошти забудовника пропонують у міськраді.

Відповідний проект рішення розглянули під час засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру 22 липня.

У проекті рішення, авторами якого є депутати Богдан Шиба та Павло Данильчук, пропонується надати комунальному підприємству «Парки та сквери міста Луцька» дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) парку в районі вулиць Конякіна - Гордіюк у Луцьку, площею орієнтовно 7,2361 гектара.

«Зобов’язати комунальне підприємство «Парки та сквери міста Луцька» розробити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та подати її на затвердження до міської ради.

При проектуванні благоустрою території парку передбачити облаштування відкритого футбольного поля та велосипедних доріжок за кошти забудовника вказаного мікрорайону», - йдеться у проекті рішення, який члени комісії підтримали без обговорення.

Нагадаємо, цьогоріч обранці міської громади затвердили детальний план території вулиць Конякіна-Гордіюк. Раніше неодноразово виникали суперечки між забудовником, який планує зводити багатоповерхівки, та місцевими мешканцями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus