USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Анастасія Приходько готує позов проти піарників Порошенка

26 Червня 2018 18:41
Заслужена артистка України Анастасія Приходько має намір подати до суду на авторів телевізійного ролика на підтримку президента Петра Порошенка.

За словами співачки, її попрохали знятися у соціальній рекламі про досягнення України.

Однак пізніше виявилося, що ролик зроблений у вигляді політичної реклами на підтримку чинного глави держави, повідомляє ТСН.

В Адміністрації президента (АП) провину за інцидент поклали на знімальну групу і продюсера ролика. За словами завідувача відділу департаменту інформаційної політики АП України Володимира Горковенкова, під час зйомок ім’я Петра Порошенка «називалося».

Директор ТОВ «Медіа Про Коммюнікейшнс» Євген Цяпенко повідомив, що під час зйомок Анастасія Приходько питала, на яких телеканалах демонструватиметься ролик. Їй повідомили, що за підписом президента ролик вийде на всіх телеканалах України. З його слів, співачка була дуже цим задоволена.

Інші фігуранти ролика також не знали, що беруть участь у політичній рекламі на підтримку Порошенка.

Команда Анастасії Приходько готує документи до суду на авторів ролика і власників студії, де він знімався. Водночас, Адміністрація президента серед відповідачів, відсутня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus