USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чоловік, який у Луцьку користується земельною ділянкою без документів, сплатить місту 370 тис. гривень

3 Грудня 2021 23:05
Луцький міськрайонний суд задовольнив позов Луцької окружної прокуратури в інтересах держави в особі Луцької міської ради про стягнення із громадянина майже 370 тисяч гривень плати за фактичне користування земельною ділянкою комунальної власності в Луцьку.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури у Волинській області.

Прокурори з'ясували, що житель Хмельницької області, одноосібний засновник підприємства, придбавши у грудні 2016 року об’єкт нерухомості на вулиці Глушець у Луцьку, вніс його до статутного капіталу господарського товариства.

Згодом міська рада надала йому дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, на якій знаходилася ця споруда, на умовах оренди.

Проте договір оренди не був укладений, відтак громадянин користується ділянкою без жодних правовстановлюючих підстав, не сплачуючи орендної плати.

Прокурори домоглися стягнення із нього майже 370 тисяч гривень, які він повинен сплатити до місцевого бюджету.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 3 Грудня 2021 23:33
Комусь таки засліплювали очі із 2016 року. Але, видно, сліпець подорожчав

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus