USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучанам презентують всеукраїнський проект для незрячих

17 Березня 2016 09:14
Презентація всеукраїнського соціального проекту «BrailleStudio» відбудеться 21-го березня о 16:00 в приміщенні Палацу Культури міста Луцька (вулиця Б. Хмельницького, 1).

В Україні відсутній доступ для незрячих дітей та молоді на рівні з однолітками без інвалідності навчатися, інтелектуально розвиватися, отримувати професійні навички через нестачу навчальної, довідниково-пізнавальної та художньої літератури, прикладних матеріалів, розвиваючих ігор та спеціалізованих видань у доступному форматі, насамперед шрифтом Брайля.

Під час заходу відбудеться:

Обговорення проблем, з якими стикаються незрячі діти та молодь в Україні;

Презентація унікальних матеріалів, виготовлених для незрячих людей ВГО «Генерація Успішної Дії»;

Показ відео, яке підкорює мережу, про те, що ж насправді обмежує людей з інвалідністю в Україні, презентація якого відбулася під час концерту Ірени Карпи в Києві та створеного в межах проекту «Інвалідність не обмежує» за підтримки Офісу Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини та Міжнародного фонду «Відродження».

А родзинкою заходу стане оголошення про старт соціального проекту зі створення студії друку шрифтом Брайля, та початок кампанії зі збору коштів для придбання принтера, що друкує шрифтом Брайля, який дає змогу незрячій людині самостійно форматувати, друкувати, читати тексти, адже принтер має систему озвучення операцій, голосове меню і оснащений звуковими підказками.

"Дуже просимо всіх небайдужих долучатися і підтримати наш проект", - інформують організатори.

Реквізити рахунку в Ощадбанку: одержувач – ВГО "Генерація успішної дії", код ЄДРПОУ 34935692 рахунок:

26007300943056 у ГУ м. Києва та Київській обл. АТ «Ощадбанк», МФО 322669 код ЄДРПОУ банку 09322277.

Довідково:

Всеукраїнська громадська організація людей з інвалідністю по зору «Генерація успішної дії» заснована в 2006 році та поширює свою діяльність на територію всієї України та має осередки у більшості її областей. Мета діяльності організації: реалізація і захист прав та основоположних свобод людьми з інвалідністю по зору, сприяння їх повному включенню до всіх сфер життя суспільства.

Сайт організації – www.gud.org.ua,

Facebook – https://www.facebook.com/OrganizationGUD
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus