USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

МОН: виші можуть видавати дипломи з відзнакою

17 Січня 2021 18:50
У Міністерстві освіти і науки повідомляють, що заклади вищої освіти зможуть видавати дипломи з відомостями про відмінні навчальні досягнення випускників.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби МОН, враховуючи інформацію про те, що через затвердження міністерством нових форм документів про вищу освіту, виші не зможуть видавати дипломи з відзнакою.

«Заклади вищої освіти мають широку академічну автономію та за рішенням вчених рад можуть вносити до додатка диплома європейського зразка відомості про відмінні навчальні досягнення випускника», - повідомляють у Міністерстві освіти.

Окрім того у МОН повідомили, що заклади вищої освіти можуть самостійно визначати вимоги до присудження відзнаки випускникам.

Також у МОН повідомили, що Міністерство юстиції наразі проводить правову експертизу наказу, яким затверджені нові форми документів про вищу освіту та наукові ступені.

У відомстві не виключають, що після опрацювання наказу Мін’юстом документ може бути скориговано.

Нагадаємо, в Україні наказом МОН затвердили нову форму дипломів. Як йдеться в документі, тепер при закінченні вишу випускникам будуть видаватися дипломи без можливості отримати нагороду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Абзац Показати IP 18 Січня 2021 11:34
А у міністра не хватило мізків спочатку провести правову експертизу свого наказу, за яким відмінили дипломи з відзнакою. Коли вже ці клоуни на самокатах, що викрикують з- під столу, підуть. Як це все надоїло !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus