USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Поїзд «Ковель-Сарни» насмерть збив жінку

14 Лютого 2014 13:07
Обірвалось життя двох осіб, які знехтували правилами поведінки при переході залізничної колії. Трагедія трапилася на залізничному переїзді. Одну із смертей спричинило зіткнення з жертвою волинського поїзду, - повідомили у прес-службі УМВС на Львівській залізниці.

Так, у Сарнах під електропоїзд сполученням «Ковель-Сарни» потрапила місцева мешканка. Каретою швидкої допомоги постраждалу направили у Сарненську центральну районну лікарню з важкими травмами. Життя 42-річної жінки врятувати не вдалось. Травми виявились несумісні із життям.

А по станції Броди машиніст вантажного потяга застосував екстрене гальмування, оскільки на шляху прямування опинилася людина. Однак відстань була коротка, тому наїзду не вдалось уникнути. Місцевий мешканець 1973 року народження від отриманих травм загинув на місці. Як з’ясували правоохоронці на момент травмування чоловік знаходився в стані сильного алкогольного сп’яніння. Зі слів родичів, чоловік зловживав спиртними напоями.

На перегоні Рівне-Здолбунів правоохоронці виявили особу жіночої статті, яка спала на колії. Із щасливим збігом обставин її знайшли працівники міліції. 44-річна жінка перебувала в стані алкогольного сп’яніння. Вона прилягла на колію та заснула. Виявили її в стані переохолодження. Жінку направили у лікарню. Стан стабільний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Залізничник Показати IP 14 Лютого 2014 13:28
"зіткнення з жертвою волинського поїзду" Ото загнули.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus