USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Сірий кардинал» БПП Грановський отримав візу для переїзду в Ізраїль, – ЗМІ

27 Жовтня 2019 21:27
Соратник Петра Порошенка, екснардеп Володимир Грановський, якого називали «сірим кардиналом» БПП, отримав ізраїльську візу. Вона забезпечить йому отримання громадянства.

Про це повідомив екснардеп Сергій Лещенко у своєму телеграм-каналі із посиланням на власні дерела та видання KyivPost, передає 24 канал.

Візу Грановський отримав ще 18 серпня. Соратник п’ятого президента України покинув вже наступного дня, 19 серпня. Сам Грановський не підтвердив і не спростував отримання ізраїльської імміграційної візи.

«Я не порушую українські закони», – зазначив він.
Що це за віза?

Як тільки Грановський з’явиться в аеропорту в Тель-Авіві, то він автоматично отримує ізраїльське посвідчення особи згідно з імміграційними процедурами Ізраїлю. Його віза дозволяє йому іммігрувати до 17 січня 2020 року.

Хто такий Олександр Грановський?

Український політик та бізнесмен. У 2014 році був депутатом Київської міської ради. Народний депутат України восьмого скликання від партії «Блок Петра Порошенка». Пізніше вийшов з партії і на цьогорічні вибори йшов як самовисуванець.

У роки президентства Порошенка Грановського часто називали в ЗМІ «смотрящим» глави держави за прокуратурою, судами і СБУ. Сам він це спростовував.

Що цікаво, що після повернення Ігоря Коломойського в Україну, кортеж олігарха приїжджавдо маєтку Грановського під Києвом. Таку інформацію оприлюднили журналісти програми «Схеми». Сам же політик переконує, що немає ніякого будинку за містом.

ДБР почало розслідування проти екснардепа Грановського. Його підозрюють у перешкоджанні обранню нардепом кандидата від «Слуги народу» Олександра Куницького – вони обидва балотувалися на окрузі № 169 у Харкові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ррррр Показати IP 27 Жовтня 2019 21:56
хава нагіла
Арафат Показати IP 28 Жовтня 2019 00:14
Добровольці вивезли зброю з Золотого. І лугандони також відступили?
Сераховичі до Арафат Показати IP 28 Жовтня 2019 08:24
Ще Золотого мабуть не зайняли...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus