USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Трьома вулицями Луцька заборонили рух міжміського транспорту

23 Червня 2021 12:19
На трьох вулицях обласного центру заборонили рух громадського транспорту міжміського сполучення. Окрім того, центром міста не курсуватиме приміський транспорт, окрім автобусів, що сполучають приєднані громади.

Про це стало відомо 23 червня під час пленарного засідання чергової 13-ї сесії Луцької міської ради.

Зокрема, начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов запропонував обранцям громади внести зміни до рішення Луцької міської ради про автомобільний транспорт.

Так, у контексті змін заборонили рух міжміських та приміських автобусів проспектами Перемоги та Василя Мойсея, а також вулицею Яровиця.

Водночас, у перелік цих обмежень не входять транспортні засоби, які сполучають чи будуть сполуч приєднані громади.

Нагадаємо, станом на сьогодні, центром Луцька курсує один приміський маршрут №251 «Забороль – Підгайці», який має офіційний дозвіл до листопада 2021 року.

Так, у 2007 році був підписаний меморандум з Волинською ОДА щодо припинення проїзду приміських автобусів вулицями, що підлягають під заборону: пр. Соборності, пр. Волі, вул. Богдана Хмельницького та вул. Винниченка.

«Зараз ми працюємо над питанням, щоб ОДА, як організатор перевезення на цих маршрутах, виконувала сторону меморандума, який вона підписала», - зауважив Володимир Степанов.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що через заборону руху центром міста в управлінні транспорту та зв’язку запопонували перелік вулиць та проспектів для організації дорожнього руху приміського та міжміського пасажирського транспорту через місто Луцьк.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus