USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

11-річний британський підліток пройде пішки понад 300 км на підтримку власної петиції

26 Липня 2021 07:40
Одинадцятирічний житель міста Гебден-Брідж, що в англійському графстві Йоркшир, Джуд Вокер розпочав пішу подорож від власної домівки до столиці країни Лондона – це 321 кілометр шляху.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє BBC.

Таким чином хлопець хоче спонукати людей підтримати його петицію про запровадження у Великій Британії податку на шкідливі викиди у навколишнє середовище.

Джуд Вокер зазначив, що на подорож його надихнула книга Dire Predictions, яка, на його думку, пропонує рішення щодо проблеми зміни клімату, зокрема податок на шкідливі викиди.

Петиція, яка закликає провести парламентські дебати щодо впровадження податку на шкідливі викиди, була зареєстрована у лютому цього року. Британський уряд заявив, що зобов’язується скоротити шкідливі викиди на 78% до 2035 року.

«Я сподіваюся, що ця петиція отримає 100 000 підписів, щоб її можна було обговорити у парламенті», – сказав хлопець.

Джуд Вокер планує щодня проходити до 16 кілометрів, таким темпом він має завершити свою подорож за 20 днів. У день початку подорожі його проводжали кілька місцевих депутатів, а також мати Тамсін Вокер.

Уряд Великої Британії раніше вивчав ймовірний взаємозв’язок між податком на викиди та навколишнім середовищем. Однак після консультацій в уряді виключили можливість запровадження більшого податку на шкідливі викиди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дідо Показати IP 26 Липня 2021 09:12
Нехай перестане користуватися повсякденними речами, а то митись він хоче кожного дня і з милом, меблі дерев'яні хоче, пластиковими пакетами користується.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus