USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Нововолинську 14 гірників відмовились підніматись на поверхню

9 Грудня 2020 13:08
Сьогодні, 9 грудня шахтарі копалень Нововолинська продовжують акції протесту. Працівники шахти «№ 9 Нововолинська» та «Бужанська» відмовилися працювати та прийшли під адмінбудівлю ДП «Волиньвугілля».

Про це повідомляє Буг.

Шахтарі не задоволені роботою чинного керівництва та умовами праці. Вимагають погашення заборгованості по заробітній платі.

Також голова НПГУ Михайло Волинець у фейсбуці повідомив, що гірники 2 зміни шахти «Бужанська» із вчорашнього дня, 8 грудня, залишаються під землею – відмовляються виїхати з шахти. На цей час на шахті працює слідча група.

Як стало відомо, на місці, де протестують шахтарі, уже добу 14 гірників залишаються під землею на знак протесту.

Як повідомлялося раніше, протести гірників, окрім Волині, проходять ще й на Львівщини і Донеччині. Шахтарі вимагають погашення заборгованості по заробітній платні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олександр Показати IP 9 Грудня 2020 15:18
НА ПОВЕРХНІ ХАОС,ХОЛОДНО,МАСКИ,ВІРУС.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus