USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

17-річного юнака, який впав на вила, прооперували

25 Серпня 2017 10:47
Юного волинянина, який зазнав важких травм, упавши на вила, прооперували. Зі слів медиків, гостряк, на щастя, не зачепив спинного мозку, хоча пройшов за міліметр від нього.

Про це пише “Волинь нова“.

Нагадаємо, 16 серпня у ЗМІ повідомлялося, що юнак із села Прип'ять наштрикнувся на вила й важко травмував хребет і легеню. Для порятунку хлопця терміново збирали кошти на лікування.

Заступник генерального директора обласного дитячого територіального медичного об’єднання з хірургічної роботи Ігор Дородних розповів, що лікарі щодень демонструють “вищий пілотаж” порятунку пацієнтів. Одним із таких був випадок, що стався на Любомльщині.

“Хлопець із Любомльського району возив із батьком сіно і впав із вивершеної підводи на вила. Зубці, на які настромився, пробили грудну клітку, хребет, пошкодили спинно–мозковий канал. На щастя, гостряк пройшов за міліметр (!) до спинного мозку. Оперували потерпілого наші лікарі разом із нейрохірургом із обласної клінічної лікарні”, – розповідає Дородних.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus