USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«1944» та «Крила»: чуттєва Джамала зачарувала лучан. Фото

19 Листопада 2018 08:29
Не важливо українською, англійською, російською чи кримсько-татарською - Джамала зачаровували лучан кожною нотою своїх неймовірно-чуттєвих пісень на представленні нової платівки «Крила».

Концерт відбувся 18 жовтня в розважальному центрі «Промінь».

Відома українська співачка, яка вперше приїхала до Луцька з концертом, представила лучанам свій новий альбом, який отримав назву «Крила». Шанувальники не жаліли оплески та зустрічали оваціями кожну нову почуту ними пісню, на що артистка зауважила, що їй дуже приємна така реакція, адже нову музику, на переконання Джамали, слухати дуже важко.

«У мене вперше концерт в Луцьку, але я вже тут була, тому що тут багато друзів моїх батьків, і вони зараз у залі. Батьки моєї найближчої подруги також тут. Тому для мене це вже рідне місце. Дякую, що прийшли!» - наголосила вона.
Переможниця Євробачення співала не лише пісні українською, а й англійською та російською мовами, заряджаючи своєю неймовірною енергетикою увесь зал. А перед треком «Чому саме тебе» Джамала закликала танцювати усіх, хто цього хоче, тож під сценою зібралося чимало дітлахів.
«Я не знаю, слухали ви цю пісню чи ні, адже вона зовсім нова, і я привезла її в підтримку альбому «Крила», який нещодавно вийшов. Називається вона «Хвилі», для мене ця пісня дуже особиста. У ній є те, що я дуже люблю - море, трішки самотності, багато кохання, роздумів та фольклору», - анонсувала трек співачка.

Також Джамала розповіла, що коли вона навчалася у консерваторії, то мешкала з дівчиною з Луцька Оксаною.

«До того, як ми зустрілися, я ще жодного разу не бачила, аби хтось так любив свій рідний край як вона. Нам було по сімнадцять, і я думала «вау». Хтось щось скаже про Волинь не так, і Оксана відразу відповість. Я була в захоплені від цього. Вона навчила мене, як круто любити свій край. Якби такої любові, як ви любите ваш край, всій Україні, то, повірте мені, нам би цього вистачило» - пригадала Джамала перед піснею «Шлях додому».
Своєю чергою, пісні «Любити і вірити в нього», «Сумую», «Неандертальці» зачарували лучан, а співачка постійно дякувала слухачам за підтримку.
Останніми треками концерту стали «I belive in U» та «Крила», під яку сотні людей у концертній залі увімкнули ліхтарики.
Однак на цьому концерт не закінчився і вдячна публіка покликала Джамалу на біс. І сталося те, що, напевно, чекали всі присутні впродовж вечора – співачка виконала «1944», саме з цією піснею вона отримала перемогу на Євробаченні. Захоплені фанати віддячили зірковій артистці за неймовірний вечір оваціями, квітами та подарунками.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Люди добрі! Показати IP 19 Листопада 2018 10:52
Скажіть, будь ласка, для чого брати на такий концерт малих дітей. Це що вам цирк чи лялькова вистава? Вам що нема куди з дітьми піти? Але вже коли взяли, то будьте ласкаві слідкуйте за ними-ви не одні в залі - дайте іншим нормально послухати виступ. Ви подивіться що виробляло оте дівчисько перед самою сценою, а батьки - нуль уваги. А ви уявіть як це Джамалі було співати коли перед очима оцей бардак. Великий їй респект, а батькам ганьба!
21 до Люди добрі! Показати IP 19 Листопада 2018 15:47
онажемать їй видніше.
Вчитель Показати IP 21 Листопада 2018 12:06
Це свідчить про нашу культуру, вони заплатили гроші, тому думають, що це і для дітей зрелище.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus