USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

2010-го на грип хворіє менше волинян, ніж торік, - санстанція

15 Грудня 2010 14:46
На Волині у порівнянні з аналогічним періодом минулого року спостерігається зниження захворюваності на ГРВІ на 84%, на грип – на 6,1%.
Епідеміологи впевнені, що цьому сприяли профілактичні заходи, зокрема імунізація груп ризику, повідомили в прес-службі облдержадміністрації.
Зокрема, для імунізації дітей шкіл-інтернатів в кошторисах витрат управління освіти і науки облдержадміністрації було передбачено понад 140 тисяч гривень, понад 270 тисяч витрачено на вакцинацію медичних працівників.
Усього з бюджетів різних рівнів на імунізацію виділено до 400 тисяч гривень, що дало можливість охопити щепленнями у 5 разів більше контингентів, ніж в минулому епідсезоні.
Станом на 15 грудня 2010 року показник епідпорогу перевищено в шести районах: Ковельському, Локачинському, Луцькому, Старовижівському, Турійському, Ківерцівському, а також у місті Луцьку.
За епідемічними показниками, призупинено навчання в 30 загальноосвітніх школах та 11 навчально-виховних закладах.
З початку нового епідсезону в області зареєстровано 37,5 тисячі випадків захворювань на гострі респіраторні вірусні інфекції та 8 випадків лабораторно підтвердженого грипу типу В.
Летальні випадки серед хворих не реєструвались.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Цікаво... Показати IP 15 Грудня 2010 19:39
Це повідомлення відправлено з санстанції. А причому тут прес-служба облдержадміністрації? Що вони зають краще?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus