USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

254 ІТП в одному із районів Луцька встановлюватиме італійська компанія

16 Жовтня 2019 17:13
Завершили тендерну процедуру на встановлення 254 індивідуально-теплові пункти в Завокзальному районі Луцька.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради сьогодні, 16 жовтня.

Як повідомив у своєму звіті головний інженер ДКП «Луцьктепло» Володимир Біньковський, по завершенню тендеру визначили переможця торгів. Так, роботи по влаштуванню ІТП буде виконувати італійська компанія «Амарк», з якою вже підписали контракт. Вартість заходу становить 3,25 мільйонів євро.

Окрім цього, а рамках співпраці з ЄБРР вдалося завершити встановлення котла, що працює на альтернативному паливі (деревна тріска) на вулиці Боженка, 32, потужністю 5 МВТ. За станом на сьогодні, провели пусконалагоджувальні роботи, котельне обладнання ввели в експлуатацію. Вартість заходу становить 1,272 мільйонів євро.

Також провели роботи по реконструкції котельного обладнання на дев’яти об’єктах підприємства, а саме: котельні на вулицях Богдана Хмельницького, 58-б; Заводська, 3-а; Маковського, 2-к; Тарасова, 17-б; Старицького, 6; Володимирська, 1-в; Коцюбинського, 9-а; Дубнівська, 32-б;Ковельська, 68-б.

На п’яти котельних проводять пусконалагоджувальні роботи, на чотирьох котельних завершують роботи по монтажу теплогенеруючого обладнання. Вартість заходу становить 1,695 мільйонів євро.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що тринадцять житлових будинків у Луцьку планують відключити від централізованого опалення та перевести на індивідуальне. Також на сайті йшлося про те, що, попри повну готовність державного комунального підприємства «Луцьктепло», до початку опалювального сезону, останній розпочнеться дещо із запізненням. Причина – складна фінансова ситуація на підприємстві.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ага ага Показати IP 16 Жовтня 2019 18:35
вони вже ті ІТП пару років встановлюють і ніяк не встановлять.... може хоч до 2050р. встановлять...
Споживач Показати IP 16 Жовтня 2019 19:02
Всі дивилися на нас і "офігівалі"...Якщо це не буде виконано???Хто відповідальний-імя,прізвище,посада,покарання...Скажу наперед-ніхто...."Блуд сестро-блуд..."

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus