USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

3 лютого: події, факти, дні народження

3 Лютого 2019 00:00
День народження 3 лютого святкує випусковий редактор Інформаційного агентства Волинські Новини Альона Каленюк.

Колеги бажають їй і надалі поєднувати виваженість, інтуїцію, професіоналізм, креативність та натхнення. Здоров’я, удачі, достатку, виконання найпотаємніших бажань, жіночих радостей, чудових миттєвостей і нескінченного щастя! Хай твої дні будуть наповнені красою, теплом, позитивом та увагою близьких людей.

Також сьогодні святкують заступник директора департаменту культури Луцької міської ради Андрій Ломага, депутат Волинської обласної ради Олександр Бик, голова Турійської районної ради Ольга Черен та журналісти Олена Мороз та Тетяна Хомич.
Андрій Ломага
Андрій Ломага
Олександр Бик
Олександр Бик
Ольга Черен
Ольга Черен
Тетяна Хомич
Тетяна Хомич
ІА Волинські Новини вітає іменинників та зичить кар’єрного зростання, стабільності, сімейного затишку, достатку, наснаги, креативності, гармонії та щасливих моментів у житті. Нехай буде легко крокувати до своїх мрій!

Якщо ви хочете привітати своїх близьких, рідних чи друзів з днем народження, скористайтесь функцією «Повідом новину». Надсилайте свої вітання та фото іменинників.

Наша хроніка:

Минулоріч редакція розповідала про волинську вишивальницю, картини якої сприймаєш душею.

У 2017 році 3 лютого перестало битися серце Луцького міського голови Миколи Романюка.

2016 у Луцьку обікрали перукарню: викрали електронні ваги.

У 2015 році репортери ІА Волинські Новини вирішили на власному досвіді переконатися, що це – автоквест по-Луцьки та взяли участь у першій грі сезону під назвою «На базарі мізків не купиш».

3D-тур нічним Луцьком підготував фотограф Павло Луцака у 2014 році. «Вирішив показати нічне місто Луцьк, що воно також не спить, а наповнене життям і барвами ліхтарів», - розповів Павло.

Народилися:

3 лютого народилися німецький композитор і диригент, автор знаменитого весільного маршу Фелікс Мендельсон, український поет, драматург і перекладач, громадський діяч Володимир Самійленко, американська письменниця Гертруда Стайн («Три життя», «Становлення американців», «Матір усім нам»), українська радянська поетеса Любов Забашта, українська співачка, телеведуча Віра Брежнєва, український футболіст Олександр Алієв.

Сталося:

1908 – в Афінах (Греція) заснований спортивний клуб «Панатінаїкос».

1916 – згоріла будівля канадського парламенту в Оттаві.

1940 – у Вінніпезі створений Комітет українців Канади.

1953 – почався показ підводного серіалу Жака-Іва Кусто «Світ мовчання».

1966 – радянська автоматична міжпланетна станція «Луна-9», запущена 31 січня, вперше у світі здійснила посадку на поверхню Місяця у районі Океану бур і передала першу місячну фотопанораму.

1987 – за обвинуваченням в отриманні хабарів арештований зять Леоніда Брежнєва – перший заступник міністра внутрішніх справ СРСР Юрій Чурбанов.

1992 – Україна встановила дипломатичні відносини з Туреччиною. Виконком Організації визволення Палестини визнав незалежність України.

1998 – на італійському гірськолижному курорті Кавалезе загинули 20 осіб, коли трос, по якому піднімалися вгору кабіни з людьми, перерізав літак НАТО, що летів надто низько.

2009 – Міжнародний суд у Гаазі виніс вердикт щодо статусу українського острова Зміїний та шельфу в Північно-Західному Чорномор'ї. Зміїний визнано саме островом, як на тому наполягала Україна, а не скелею, як казали румуни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus