USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

11 серпня: події, факти, дні народження

11 Серпня 2020 00:00
11 серпня святкує день народження колишній директор інформаційно-аналітичного центру «Луцьк», журналістка Мирослава Радавська.

Друзі та колеги зичать іменинниці вічної молодості та краси, міцного здоров'я, сімейного затишку й благополуччя, внутрішньої гармонії та душевної рівноваги. Нехай усе задумане з легкістю втілюється в життя і жодні труднощі не збивають з пантелику. Нехай вас цінують, поважають і люблять!
Мирослава Радавська
Мирослава Радавська

День народження сьогодні святкує ветеран 2 світової війни, інваліда 1 групи Іван Павлюк, якому 11 серпня виповнюється 95 років. Волинська обласна організація інвалідів війни, збройних сил та учасників бойових дій щиро вітає з днем народження. Спинити час ніхто не в змозі, шумить ліс і квітне сад. На вашім сонячнім порозі, з'явилось мудрих 95. Ваш ювілей-поважна дата, про це нагадувати не слід. Краще щиро побажати здоров'я, щастя й довгих літ. Щоб завжди ви жили у мирі, в колі рідної сім'ї. Хай пісні веселі й щирі вам співають солов'ї. З повагою Президія ВООІВЗСта УБД.
Іван Павлюк
Іван Павлюк

11 серпня відзначає день народження директор ТзОВ «Алерт» Сергій Супронюк. Інформаційне агентство Волинські Новини вітає іменинника та бажає невичерпної енергії, здоров’я, наснаги, процвітання, добробуту та здійснення усіх найсміливіших задумів.

День народження цього літнього дня і у талановитої луцької фотографки Варвари Шевчук.
Варвара Шевчук
Варвара Шевчук
Близькі вітають її з новим роком життя й бажають бути щасливою, коханою, здоровою і сильною. Нехай музи завжди будуть поруч, за будь-якої погоди та настрою. Нехай робота приносить і моральне, і фінансове задоволення. ВН бажають геніальних кадрів та силу-силенну божевільних ідей!
Свято сьогодні і в ексдепутата Луцької міської ради Олександра Мартинюка.
Олександр Мартинюк
Олександр Мартинюк
ІА Волинські Новини зичить завжди впевнено рухатися до своєї мети, сміливо тримати удар, бути впевненим у завтрашньому дні й задоволеним самим собою. Нехай доля буде прихильною й тішить приємними подіями.
Відзначає день народження і помічник народного депутата Андрій Костенко.
Андрій Костенко
Андрій Костенко
Рідні та друзі бажають йому з легкістю йти по життю, сміливо підкорювати усі вершини, вміти давати раду невдачам та труднощам. Нехай серце зігріває любов найдорожчих та впевненість у правильності власного шляху. Здоров'я та наснаги!

Із річницею шлюбу вітають подружжя Анатолія та Вікторії Кравців діти Анна, Іван, Вадим та Анастасія.
Вікторія та Анатолій Кравці
Вікторія та Анатолій Кравці
"Любі наші мама і тато! Щиро вітаємо вас із 30 річницею шлюбу! Недаремно сім'ю, що прожила разом 30 літ, порівнюють із перлиною. Як союз двох люблячих людей не одразу стає ідеальним, так і перлина лише з роками набуває свого блиску та форми. Піщинка, що потрапила у мушлю, з часом обростає перламутром і перетворюється на неймовірної краси перлину. У ваших стосунках так само любов полірувалася роками. Вона обросла терпеливістю, довірою, повагою, умінням чути одне одного. У вас з'явилися діти, онука. На вашому життєвому шляху було стільки перешкод та випробувань, проте ви гідно, тримаючись за руки, пройшли усе це. Ваш союз - це приклад для нас, як треба кохати, поважати, довіряти, цінувати, прощати! Завдяки вам ми, діти, виховувалися в любові та злагоді. Дай Боже вам, наші рідні, прожити ще багато-багато років у мирі і злагоді! Любіть одне одного ще дужче і палкіше! Гірко, наші любі! Гірко!" - з любов'ю вітають найрідніші.

Якщо ви хочете привітати своїх близьких, рідних чи друзів з днем народження, скористайтесь функцією «Повідом новину». Надсилайте свої вітання та фото іменинників.

Іменини сьогодні відзначають Олександри, Веніаміни, Костянтини, Михайли, Миколи та Романи.

Наша хроніка:

Минулоріч ВН писали про третю річницю загальноміської ранкової гімнастики.

Позаторік студенти-добровольці з шести країн реставрували Етнографічний музей історії сільського господарства, що у селищі Рокині.

2017 року редакція писала про те, що у Данії затонула найбільша приватна субмарина у світі.

Три роки тому велосипедистка з Луцька 21-річна Яна Беломоїна потрапила до ТОП-7 найкрасивіших українських спортсменок на Олімпіаді-2016 в Ріо-де-Жанейро.

У 2014 році ІА Волинські Новини аналізувало, чи дозволить економія гарячої води влітку вирішити проблеми з нестачею газу в опалювальний сезон.

У 2013 у цей день видання розповідало, що у Луцьку представили нові види спорту. Вмх, роллери, скейтери, велотріалісти, майстри фрісбі, соксу та паркуру – усі вони показали свої вміння на фестивалі «Urban City».

У 2011 році редакція інформувала, що один із районів Волині заробив на ягодах більше мільйона. Старовижівський район під час сезону збору ягід вторгував понад мільйон 200 тисяч гривень.

Окрім того, тоді українців визнали найтолерантнішими. Результати дослідження 33 країн показали, що культура України є «найширшою», а українці є найтолерантнішими до всього нового та девіантного.

Народилися:

Цього дня народилися німецький спортивний діяч, засновник сучасної спортивної гімнастики Фрідріх Людвіг Ян, російський лікар-психолог – представник нетрадиційної медицини, гіпнотизер Анатолій Кашпіровський, російський підприємець, засновник шахрайської фінансової піраміди «МММ» Сергій Мавроді, американський професійний борець, актор Халк Хоган (Террі Джин Боллі), український фігурист В’ячеслав Загороднюк, український футболіст Віталій Косовський.

Сталося:

1906 – у Великій Британії Юджин Ласт запатентував звукове кіно.

Ця подія стала знаковою в історії кінематографу та дала нове життя тогочасній кіноіндустрії. Так, крім експресивної манери гри акторів, виразності міміки й жесту у стрічках з’явився синхронно записаний звук.

2004 – ростовський суд визнав співака Філіппа Кіркорова винним у образі журналістки Ірини Ароян.

Інцедент із співаком та журналісткою набув широкого розголосу на території СНД. «Меня раздражают Ваша розовая кофточка, Ваши сиськи и Ваш микрофон», – звернувся до журналістки Кіркоров.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus