USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

30 квітня: події, факти, дні народження

30 Квітня 2018 00:00
День народження 30 квітня святкують голова культурного об’єднання «100 Вт» Володимир Столярчук, майстер спорту, старший тренер Волинської обласної ради ВФСТ «Колос» з важкої атлетики, заслужений тренер України Володимир Левчук та журналістка Євгенія Стєкунова.

Інформаційне агентство Волинські Новини вітає іменинників зі святом і бажає міцного здоров’я, миру, достатку й успіхів у всіх починаннях. Добрих новин і хороших людей поряд.
Володимир Столярчук
Володимир Столярчук
Іменини за православним календарем святкують Адріан, Симеон, Олександр, Агапит та Ананія.

Якщо ви хочете привітати своїх близьких, рідних чи друзів з днем народження, скористайтесь функцією «Повідом новину». Надсилайте свої вітання та фото іменинників.

Наша хроніка:

Торік у рамках всеукраїнського туру гурт Тартак завітав у рідне місто соліста Олександра Положинського Луцьк.

У 2016 в цей день лучани гостинно прийняли на Великдень гостей з Волновахи.

2015 року цього дня в Ковелі облаштували «генеральне прибирання» й висадили більше 4-х тисячдерев та кущів.

2014 року у цей день Волинські Новини писали, що маневиччани одні з перших на Волині почали втілювати енергозберігаючі технології, а зокрема – встановлювати генератори сонячної енергії. Про успішний досвід волинян читайте ТУТ.

Видання також запрошувало своїх читачів на віртуальну екскурсію закинутим заводом на Волині.

У 2014 році волинянка народила 14-ту дитину.

Якби час у Луцьку йшов назад, це виглядало б ТАК. Сповільнена зворотна зйомка Луцька - такий відеоролик презентувала креативна група Proaction.

Народилися:

Цього дня також народилися німецький математик, астроном і фізик Карл Фрідріх Гаусс, швейцарський психіатр і психолог, який запровадив термін «шизофренія», Ейген Блейлер, німецький нацистський діяч, міністр закордонних справ Німеччини у 1938-1945 роках, радник Адольфа Гітлера із зовнішньої політикиЙоахім фон Ріббентроп, американський сценарист і письменник Геррі Браун («11 друзів Оушена»), український радянський актор театру й кіно Микола Гринько (Чехов у «Сюжеті для невеликого оповідання», батько Електроніка, Данило Чорний в «Андрії Рубльові», Професор у «Сталкері»), український письменник і поет Василь Шевчук («Русь первоцвітна», «Злам», роман про Григорія Сковороду «Предтеча»), колишній народний депутат, екс-голова партії «Демократичний союз» та фонду «Соціальний захист», президент Інституту політичного аналізу та соціального прогнозу Олександр Волков, український футболіст і тренер Сергій Морозов, український поет, лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка Павло Гірник, ірландський футболіст, захисник Джон О'Ши.

Сталося:

1977Британський рок-гурт «Led Zeppelin» встановив світовий рекорд з відвідуваності концертів. У Понтіаку (передмістя Детройта), число слухачів складало 76 299 людей.

Понад 30 років після розформування унаслідок смерті барабанника Джона Бонама у 1980-му, Led Zeppelin досі високо оцінюється за художні досягнення, комерційний успіх і широкий вплив. Гурт продав понад 300 мільйонів альбомів у світі, включаючи 111,5 мільйона у США, всі їхні студійні альбоми, що не були компіляціями, потрапили у TОП-10 журналу Billboard (США). Led Zeppelin є першими у списку 100 найвизначніших хард-рокових виконавців від VH1. Журнал Rolling Stone описує Led Zeppelin як «найважчий гурт усіх часів» і «найвизначніший гурт 70-их».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus