USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Перший день вакцинації на Волині: скільки медиків отримали щеплення від COVID-19

26 Лютого 2021 12:36
У Волинській області вчора, 25 лютого, від коронавірусу препаратом AstraZeneca вакцинували 39 медичних працівників.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила заступниця голови Волинської облдержадміністрації Людмила Тимощук.

Скарг від вакцинованих не було.

Як додали в пресслужбі ОДА, кампанія вакцинації медиків у області триває. Поки невідомо, скільки медичних працівників отримають щеплення сьогодні.

Відзначимо, що вакцинація від коронавірусу розпочинається з консультації з сімейним лікарем, далі дані вносять в електронну карту, пацієнт надає згоду, а потім вводиться сама вакцина. Насамкінець за пацієнтом спостерігають 30 хвилин.

25 лютого Волинь отримала 14 200 доз вакцини від коронавірусу фірми AstraZeneca. Препарати передали шістьом мобільним бригадам.

Лікар-пульмонолог, завідувач інфекційного відділення №2 тимчасового інфекційного стаціонару госпітальної бази для надання медичної допомоги хворим на COVID-19 КП «Волинська обласна клінічна лікарня» Олег Яковенко став першим у Волинській області, хто отримав вакцину проти коронавірусної інфекції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 26 Лютого 2021 15:23
В Україну завезли вакцину СoviShield, виготовлену в Індії без контролю розробника, розробник не несе ніякої відповідальності. Нащо підміняти назви вакцин.
Джавахарлал Неру Показати IP 26 Лютого 2021 17:02
Ця вакцина перевірена на хом'яках і шимпанзе.
Луцьк до Джавахарлал Неру Показати IP 27 Лютого 2021 17:16
А чому чи вирішили що вона досліджена була взагалі? Вона перевіряється зараз на людях. Якщо це взагалі вакцина . Ефективність і безпечність вакцини доводиться роками, а тут " ми знайшли вакцину". Ще немає навіть лікування ефективного, навіть лікарі розраховують на імунітет хворих, а тут імунізація. Ну ну.
Луцьк Показати IP 26 Лютого 2021 19:10
Перехворів - вакцинуйся, вакцинувався - жодної гарантії, що не захворієш чи не матимеш пібічки . Ефективність недоведена. То чому я маю псувати власну імунну систему , бо й досі не було цеї хірі невідомо чим, якщо вона і так гарно працює? Нічого не маю проти вакцинації, але дійсно якісної та ефективної. Що гарантує захист, а не наслідки, якщо не на нас, то на наших нащадках. А в даному випадку нічого не відомо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus