USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

4 червня: події, факти, дні народження

4 Червня 2018 00:00
4 червня день народження відзначають член правління «Волинської асоціації КВН» та Громадської організації «Volfest» Альона Гнасюк, екс-заступник виконавчого директора з питань телебачення і радіомовлення ВРД НТУ Юлія Романюк, колишній начальник Державної інспекції з контролю якості лікарських засобів у Волинській області Володимир Скорбатюк, начальник Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Богдан Лозинський та екс-помічник Луцького міського голови Богдан Гончарук.

Інформаційне агентство Волинські Новини зичить іменинникам здоров'я, щастя, достатку, успіху та натхнення у справах, щоб усі бажання і мрії стали реальністю. А ще - доброго настрою на довгі роки та почуття задоволення від зробленого.
Альона Гнасюк
Альона Гнасюк
Юлія Романюк
Юлія Романюк
Богдан Лозинський
Богдан Лозинський
Богдан Гончарук
Богдан Гончарук
Іменини за православним календарем святкують Данило, Захар, Макар, Михайло, Павло, Софія, Фаддей, Федір.

Якщо ви хочете привітати своїх близьких, рідних чи друзів з днем народження, скористайтесь функцією «Повідом новину». Надсилайте свої вітання та фото іменинників.

Наша хроніка:

Минулоріч редакція писала про те, як волинські пенсіонери МВС мітингували під Кабміном заради підвищення пенсій.

Два роки тому в цей день помер відомий боксер Мухамед Алі. Він є абсолютним чемпіоном світу 1964-1966 і 1974-1978 років. Після завершення кар'єри у боксера була діагностована хвороба Паркінсона.

Дивіться також спеціальний випуск проекту «Соромлюся запитати» ІА Волинські Новини присвячений шкільним випускним.

У 2015 році редакція опублікувала підбірку найвидовищніших голів, забитих «Волинню» у сезоні-2014-15 років.

3 роки тому журналісти створили «Алею миру» у Луцьку. Більше 20 туй висадили на території загальноосвітньої школи-інтернат I-III ступенів – правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою.

Рівненські і волинські археологи випадково знайшли поховання 17-ого століття, коли обстежували ділянку під майбутній готель у 2013 році. Група вчених копала біля Свято-Троїцького чоловічого монастиря в селі Межиріч Острозького району Рівненської області.

Народилися:

Цього дня народилися відома голлівудська актриса Анджеліна Джолі, український кобзар Василь Литвин, польський політик, член партії «Громадянська платформа» Броніслав Коморовський, українська політична і державна діячка, народний депутат ІІ-V скликань, у 2005-2008 роках голова Фонду держмайна України Валентина Семенюк-Самсоненко, польська кіноакторка Ізабелла Скорупко(«Золоте око», «Вогнем і мечем»), український футболіст В’ячеслав Кернозенко.

Сталося:

1070У Франції виготовили сир Рокфор. Рокфор – французький сир з пліснявою. Його назва походить від назви села Рокфор-сюр-Сульзон. Виготовляється з сирого овечого молока. Благородна пліснява penicillium roqueforti забарвлює сир зеленкувато-голубими прожилками.

1865в американському штаті Огайо скоєно перше в історії пограбування поїзда

1989акція протесту на майдані Тянаньмен в столиці Китаю, Пекіні, була жорстоко придушена танками, загинуло сотні громадян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus