USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

4 причини купити будівельні матеріали в інтернеті*

4 Грудня 2020 08:59
Покупців, які затіяли ремонт, лякає перспектива купити будівельні матеріали в інтернеті. Якщо це оздоблення, то як роздивитись його колір та текстуру за картинкою? Якщо важкі чи габаритні мішки, то доставка, мабуть, вартуватиме дорого?

Ці побоювання не безпідставні, але є 4 істотні переваги купівлі будматеріалів в інтернет-магазинах, про них — далі.

Вигідна ціна

Тут принцип ціноутворення не відрізняється, як і на будь-які товари, що продаються в інтернет-магазинах. Націнка нижча, адже немає витрат на велику кількість персоналу, оренду офісу-приймальні тощо. Наприклад, кабельний лоток (мініканал) бренду Schneider Electric в інтернет-магазині “Кабель-Інвест” можна придбати всього за 19 грн/метр.

Постійне оновлення асортименту
У стаціонарних магазинах та кіосках товар, буває, подовгу лежить і трапляється, що немає в наявності достатньої кількості відер/рулонів/мішків. Та якщо це інтернет-магазин, тим паче сайт виробника, скажімо, “ПлитТоргСервис”, для вас завжди знайдеться необхідна кількість товару.

Зокрема, на замовлення виготовлять та розкроять ЛДСП плити в обраному кольорі та скільки буде потрібно листів для будівництва.

Доставка по Україні

Мешканці великих міст навряд чи вбачають у цьому перевагу. А от люди, які мешкають у райцентрах та селах, де немає великих будівельних магазинів або ринків, через інтернет мають змогу купити будь-що з доставкою додому.

Навряд чи у сільському магазині продається тенсатор, та у побуті він може знадобитися й далеко за межами великих міст. І добре, що компанія “Імпекс-Груп”, що займається продажем таких мобільних огороджень, відправляє товар замовникам по Україні.

Купівля в кредит

У багатьох інтернет-магазинах підключена оплата частинами чи є можливість купити будматеріали на виплату, коли будуватися конче потрібно, а необхідної суми немає.

Розстрочка — це дуже зручно, адже у кіоску на ринку потрібно заплатити за крам всю суму та бажано готівкою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus