USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

400 тисяч - борги «Луцьктепла» за світло

24 Березня 2015 13:15
Сплатити майже 400 000 гривень пені по заборгованості за світло вимагає ПАТ «Волиньобленерго» в ДКП «Луцьктепло». А тому постачальник електроенергії через Господарський суд Волинської області стягує кошти. Про це інформує Під Прицілом.

Виявляється, за період з серпня по грудень 2014 року ДКП «Луцьктепло» не платило за світло, а тому у підприємства виникла заборгованість у розмірі близько 5 мільйонів гривень.

Лише на початку 2015 року державне підприємство «Луцьктепло» розрахувалося за світло, а зважаючи на те, що заборгованість збільшувалася ще з серпня, за пів року набігла кругленька сума пені та інфляційних витрат.

Втім, представник ПАТ «Волиньобленерго» Андрій Корнелюк запевняє, що ДКП «Луцьктепло» не визнає розміру пені взагалі, а тому й відмовляється їх сплачувати.

Своєю чергою, начальник юридичного відділу комунального підприємства Вячеслав Наумчук заперечує не лише розмір пені, а й систему її нарахування, мовляв, якщо заборгованість у підприємства з серпня 2014, то пеню слід нараховувати лише з вересня.

Представники обох сторін намагалися з’ясувати суму пені просто під час судового засідання, а тому головуюча по справі суддя Валентина Слупко оголосила перерву до початку квітня, аби сторони мали можливість провести остаточні розрахунки пені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ася Показати IP 24 Березня 2015 13:23
Серйозні проблеми із забезпеченням водою влітку можуть виникнути в лучан через заборгованість у сплаті ... 400 ТИСЯЧ - БОРГИ «ЛУЦЬКТЕПЛА» ЗА СВІТЛО
Анонім Показати IP 24 Березня 2015 14:50
За ще платити? За обігрів вулиці? Батареї як кипяток! Пора відключати опалення!!!!!!!!!!!
Француз Показати IP 24 Березня 2015 15:28
От тобі і новий директор - Василевський Артур Улсович. І він туди ж. Жаль.
комунальник Показати IP 24 Березня 2015 17:06
питання в тому, що приватна структура ахметова/фірташа - обленерго, хоче стягнути з комунального підприємтсва штрафні санкції (понад суму боргу, яка як випливає зі статті сплачена) майже півмільйона гривень, які в сухому залишку ляжуть додатковим фінансовим тягарем на міський бюджет та лучан.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus