USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

50% вартості житла АТОвцям і переселенцям компенсуватиме держава

8 Квітня 2017 08:00
Президент України Петро Порошенко підписав закон, який передбачає компенсацію половини вартості житла учасникам бойових дій на Донбасі та внутрішнім переселенцям.

Про це повідомляється на сайті Верховної Ради України.

Як йдеться в повідомленні, закон про внесення змін до статті 4 Закону України «Про запобігання впливу світової фінансової кризи на розвиток будівельної галузі та житлового будівництва» повернутий до Верховної Ради за підписом президента.

Цей закон вводить державну підтримку в розмірі 50% вартості будівництва або придбання доступного житла та пільгового іпотечного житлового кредиту ветеранам війни та внутрішньо переміщеним особам.

Їм надаватимуть допомогу в межах коштів, передбачених держбюджетом на виконання Державної цільової соціально-економічної програми будівництва або придбання доступного житла на 2010-2017 роки.

Нагадаємо, що Верховна Рада прийняла закон, який передбачає збільшення розміру компенсації учасникам бойових дій на Донбасі із держбюджету при купівлі житла до 50% від його вартості.

Закон набере чинності після опублікування в газеті «Голос України».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
777 Показати IP 8 Квітня 2017 08:50
А землі, розкуплені ще при Кривицькому, теж відкуплятиме заради атовців?
Ключові слова Показати IP 8 Квітня 2017 12:25
в межах коштів, передбачених держбюджетом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus