USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

5000 пасок, генератори і запчастини: волонтери «Серця патріота» везуть на передову подарунки від волинян

22 Квітня 2022 15:01
Понад п’ять тисяч пасок передали волинські господині захисникам на передову. Повіз їх військовим уже добре знаний жовтий бус волонтерського центру «Серце патріота». Перед святами його заповнили не лише необхідними речами, а й смаколиками.

Волиняни хочуть передати хоч трішки домашнього затишку нашим воїнам та мирним мешканцям, які наразі перебувають у гарячих точках, ідеться в сюжеті ТРК «Аверс».

«Цього разу перед Великоднем ми захотіли, як і всі вісім років, відправитися з Театрального майдану, щоб тут священники освятили все, що ми веземо нашим захисникам. Сподіваємося, що їм це допоможе й надасть особливої сили, віри, домашнього затишку, вони знатимуть, що ми тут пам’ятаємо, уболіваємо за них і хвилюємося», – зазначає волонтерка «Серця патріота» Уляна.

Пані Наталія, коли почула, що волонтери вкотре їдуть на передову, теж вирішила принести домашню випічку для воїнів. Жінка зізнається, що її син і зять зараз теж захищають країну від окупанта.

«Хай тримаються, знають, що за ними – тил. Ми усі їх підтримуємо та молимося за них», – говорить вона.
Волонтер і директор Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти Петро Олешко з колегами завжди готують передачі на передову: «За цей час було зібрано дуже багато гуманітарної допомоги: продуктів харчування, інструментів, теплих речей, необхідних нашим бійцям. Також зібрали кошти для придбання автомобілів. Сьогодні ми передаємо ЗСУ на схід країни вже третій автомобіль».

Засновник волонтерського центру «Серце патріота» Сергій Балицький на передову їздить із 2014 року. Зазначає, що поїздки перед Великодніми святами вже стали традиційними. Цього року волиняни долучилися до збору допомоги найактивніше.

«Ми навіть не вмістили все в чотири буси. Взяли тільки найнеобхідніше. Тут – усе, що замовляли хлопці: і генератори, і акумулятори, і запчастини, і амуніція, і взуття… Я дуже вдячний усім, хто долучився», – каже Сергій Балицький.

Додає, що вже заплановано поїздки після Великодня, оскільки на передовій постійно чекають на допомогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus