USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

62-річний волинянин облаштував підпільний 3D-кінотеатр

18 Червня 2015 17:09
Підпільний 3D-кінотеатр працював на Волині. Показ відеофільмів здійснювався без дозволу правовласників. Про це інформують у прес-службі волинської міліції.

Під час проведення оперативно-розшукових дій працівники сектору боротьби з кіберзлочинністю встановили: у Камені-Каширському невстановлені особи здійснюють незаконну трансляцію аудіовізуальних творів.

– При перевірці інформація про діяльність підпільного кінотеатру підтвердилася, – розповів начальник сектору боротьби з кіберзлочинністю УМВС України у Волинській області Дмитро Мірчук. – Тож на підставі ухвали слідчого судді Луцького міськрайонного суду у приміщенні 3D-кінотеатру провели обшук. У результаті правоохоронці вилучили аудіовізуальні твори, обладнання для їх трансляції, звукову систему, 3D-окуляри, ноутбук і виручені від незаконної діяльності кошти. Встановили, що облаштував кінотеатр 62-річний місцевий мешканець

Відомості про вказаний факт внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 176 (Порушення авторського права і суміжних прав) Кримінального кодексу України. Горе-бізнесмену загрожує покарання від штрафу до шести років позбавлення волі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
позорисько Показати IP 18 Червня 2015 17:22
Ви б краще Яника затримали, Клюєва і всяких Порошенків-Тимошенків-Лазаренків. Люди хоч десь мали змогу кіно переглянути та піти цивілізовано відпочити.
Andrij до позорисько Показати IP 18 Червня 2015 18:00
Dajte voljy biznesy
Лучанин до позорисько Показати IP 18 Червня 2015 19:48
Ото ж бо!!!
Анонім Показати IP 18 Червня 2015 18:16
Ну і що.Не ка3ино відкрив. Кінотеатр-це 3аклад культури, тобто ро3вивав мешканців Камень-Каширського в культурному плані.
Луцик Показати IP 18 Червня 2015 19:03
Люто взяли. За вирізані тисячі кубів лісу та вкрадених у громади хто відповів? На "пагони" негайно генеральські звьозди.
Це точно до Луцик Показати IP 19 Червня 2015 07:52
Це точно. "Рецидивіста" затримали))). Не поділився. Сотні пилорам незаконних. Ліс крадуть. Діти з відрізаними пальцями працюють. Ех...
до редакции Показати IP 18 Червня 2015 20:12
совесть иметь надо.человек будучи на пенсии работает и работает гласно в центре города. а подпольщики ведут себя под полом и не рекламируют себя.бога на вас нет.а если и ошибся при проведении хоздеятельности так поправте. ато шесть лет тюрмы...обидно что мы нанимаем людей для организации и помощи гражданам а получаем мусора формалиста
В.Л. Показати IP 18 Червня 2015 23:02
ду уж...зловили "злочинця"...))))))))...мать вашу.
Анонім Показати IP 18 Червня 2015 23:49
Особливо фото вилучених купюр номінал 1 грн. Цікаво, чи біглий янек мав такі купюри?
С Показати IP 19 Червня 2015 00:42
Це просто смішно... Людина намагається хоч якісь копійки заробити, щоб не здохнути від голоду в цій гнилій країні... А чи нема грішка на кожному з тих ментів які проводили затримання? та стовідсотково є і явно на тривалий термін позбавлення волі...
Anonymous Показати IP 19 Червня 2015 01:16
Саме так, в нас НІФІГА не змінилося - тільки тарифи і валюти вверх, а якщо хтось пробує просто ВИЖИТИ, заробити якусь копійку (зверніть увагу, він не з ножем перехожих грабував, не гаманці витягував чи по форточкам лазив, а просто ХАЛТУРИВ, ЯК МІГ, щоб ВИЖИТИ, і не від солодкого життя) - 6 років і обберемо до ниточки. Мля, "БОРЦІ" - герої прямо... На РЕАЛЬНОГО урку з ножем полізти сцикотно? А поперти проти хабарника зі зв'язками? Ще по хатам людям пройдіться, і, при виявленні фільма на компі чи вінди неліцензійної 6 років паяйте. Мужик ЗАРОБИВ пару грн - 20!!!! БАКСІВ!!!! (щоб ТАРИФЧИКИ "по новому" платити чи купити щось - ой, як быльше треба!) - ПОСАДИТИ! А РИГИ, ПРОДАЖНІ МИТНИКИ, ХАБАРНИКИ, які НАКРАЛИ МІЛЬЙОНИ - хай живуть НА ВОЛІ, і їздять далі на Лексусах і Мерсах, та мають мільйонні статки! Тільки коли таким "спецам" на "спецопераціях" обідраний до нитки люд почне пику милити (і добре, якщо без вил чи "ружжа"), не треба плакати. Ох, не час зараз ще більше з людей знущатися... Не ту країну назвали Гондурасом!
ідійоти Показати IP 19 Червня 2015 07:06
Повернути все назад і нагородити. Народ це зрозуміє. Інакше - дограється і влада і її бойовий загін МВС.
45 Показати IP 20 Червня 2015 20:39
Придурки роблять на показ , що щось розкривають , а головне ніхто не розкриває........ мабуть не заплатив дід разок....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus