USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

7 червня: дні народження, події, факти

7 Червня 2016 00:00
День народження 7 червня відзначають журналіст Ольга Жарчинська, прес-секретар Благодійного Фонду «Волинь-2014» Ярослав Кухаренко.

Також журналіст Вадим Ремісько (на фото), директор рекламного агентства «Ремарк» Дмитро Єрошко, директор ПП «Житлобуд-1» Олександр Ліпша.

 Ольга Жарчинська
Ольга Жарчинська


Ярослав Кухаренко
Ярослав Кухаренко


Дмитро Єрошко
Дмитро Єрошко


Олександр Ліпша
Олександр Ліпша


Донька та синочок вітають свою матусю, чарівну жінку та талановиту рукодільницю - Ніну Козяр з її Днем народження та бажають їй міцного здоров'я, побільше посмішок, творчого натхнення та здобутків.



Окрім цього, 7 червня день народження святкує працівник МВС Сергій Бас. Син вітає його зі святом та бажає здоров'я, оптимізму і довголіття. Колектив фірми «Гарна Хата» натяжні стелі та магазин «Сандаль» також вітають його з днем народження і бажають миру і прихильності долі.

Інформаційне агентство Волинські новини вітає усіх зі святом і бажає здоров’я, злагоди і достатку.

Якщо ви хочете привітати своїх близьких, рідних чи друзів з днем народження, скористайтесь функцією «Повідом новину». Надсилайте свої вітання та фото іменинників.

Іменини за православним календарем святкують Іван, Інокентій, Федір.

Наша хроніка:

Минулоріч цього дня вихованці дитячої школи луцької Волині виступили на представницькому міжнародному турнірі Берліні.

7 червня 2014 року ми публікували відео «Життя - це мить», яке зняли в Луцьку. Соціальне відео про цінність життя відзняла луцька креативна група Proaction.

Цього дня 2013 року видання повідомляло, що Луцький Псалтир презентували в Італії. Факсимільне видання унікального твору XIV століття, перевидання якого здійснила Волинська єпархія УПЦ, презентували у Мілані.

УЄФА вніс зміни до дисциплінарного регламенту. Відтак, за штовхання суддів гравців дискваліфіковуватимуть на 15 матчів.

7 червня 2012 року видання повідомляло про раритетний Ferrari, що продали за $35 мільйонів. Автомобіль є одним із 39 Ferrari 250 GTO, які випускалися з 1962 по 1964 роки.

Цього дня у 2011 році народний депутат Ганна Герман виступила за скасування звання «Заслужений журналіст». З її слів, якщо журналіст служить владі, то він нікудишній журналіст.

Крім того, ІА Волинські новини повідомляло, що того ж року в Україні постраждали 36 журналістів. Представники влади заподіяли більше перешкоджань журналістам, ніж за рік до того.

Народилися:

Цього дня народилися американська просвітителька, фундаторка перших у США дитсадків Сюзан Блоу, французький живописець, графік, скульптор, постімпресіоніст Поль Гоген, англійський винахідник водонепроникних плащів, архітектор, дизайнер, ілюстратор Чарльз Макінтош, український радянський партизанський керівник часів ІІ Світової війни, двічі Герой Радянського Союзу Сидір Ковпак, український радянський письменник Іван Багмут («Знак на стіні», «Щасливий день суворовця Криничного»), американська лікарка-анестезіолог в акушерстві, авторка відомої шкали Апгар Вірджинія Апгар, радянський кіноактор Іван Кузнєцов («Семеро сміливих», «Два бійці», «Крах інженера Гаріна»), український художник, ілюстратор «Енеїди» Котляревського та творів Шевченка Анатолій Базилевич, радянський письменник-сатирик, лікар, драматург, есеїст Аркадій Арканов (Штейнбок), чеська акторка Лібуше Шафранкова (виконавиця головної ролі у фільмі «Три горішки для «Попелюшки»), радянська акторка театру й кіно, фотомодель Тетяна Друбич (фільми «Десять негренят», «Асса»), український політик, народний депутат кількох скликань Тарас Стецьків, український політик, народний депутат III-VI скликань В'ячеслав Кириленко.

Сталося:

1099війська хрестоносців під час їхнього першого походу почали облогу Єрусалиму. У військовий похід європейське лицарство вирушило до Палестини з метою визволення Святої Землі від невірних. Коли вони увішли у Палестину, то стали вбивати невиних людей, що призвело до війни.

7 червня 1099-го війська хрестоносців під керівництвом герцога Нижньої Лотарінгії Годфріда Бульойнського підійшли до стін Єрусалиму і почали його облогу, а 14 липня взяли штурмом Єрусалим і вирізали майже всіх мусульман і євреїв (близько 40 тисяч людей) та спалили мечеті і синагоги. Після цього було засновано головну державу хрестоносців — Єрусалимське королівство, першим правителем якого став герцог Нижньої Лотарингії Готфрід Бульйонський, взявши собі титул «заступника Гроба Господнього».

1919у Нью-Йорку вперше проведені письмові тести для одержання посвідчення водія.

1998в англійському місті Ешфорд відбувся концерт найбільшого в світі оркестру — з 2 212 музикантів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Журналіст Показати IP 7 Червня 2016 00:29
Цього дня народився відомий волинський журналіст і письменник Олег Потурай, життєвий шлях якого обірвався 2015 року. Хай спочиває його душа!
Оля Показати IP 7 Червня 2016 07:55
Щиро дякую за вітання))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus