USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

7-річний волинянин потребує допомоги у боротьбі з підступною хворобою

29 Квітня 2016 08:16
Семирічний Станіслав Купира із Шацька захворів на гострий лімфобластний лейкоз. Нині його родина потребує матеріальної підтримки на лікування хлопчика.

Про це пише «Кордон».

Через підступну хворобу хлопчик так і не пішов до 1-го класу. Уже рік він проводить свята у лікарні: і свій День народження, і Новий рік, і Різдво. Там зустрічатиме і Великдень.

Стасик лікується у Волинській обласній дитячій лікарні в відділенні онкогематології. Зараз дитина проходить 3-й блок хіміотерапії. Маленький організм бореться зі страшною недугою – вродженою вадою серця.

Поряд зі Станіславом завжди знаходиться мама Світлана. Вдома на нього чекають дев’ятирічний братик і трирічна сестричка, а також тато.

Благодійна організація «Стоп Рак» надає онкохворим діткам препарати для хіміотерапії. Однак, всі інші витрати на лікування лягають на плечі родин.

Сім’я просить допомогти Стасикові у боротьбі за життя.

Реквізити картки “ПриватБанку” мами хлопчика: Купира Світлана Іванівна, 5168757286446168. Детально за номером телефону 097 03 05 875.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus