USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

У добра немає вихідних

15 Лютого 2015 17:05
Недільний день для працівників Фонду Ігоря Палиці "Новий Луцьк" та діток, які перебувають у лікарні, став особливим.

Саме сьогодні, 15 лютого, християни Світу відзначають Стрітення Господнє, але на цю ж дату припадає і Міжнародний день онкохворих дітей.

В онкогематологічному відділенні обласної дитячої лікарні, у Луцьку, сьогодні панувала добра, щира та наповнена дитячими усмішками атмосфера. До діток прийшли гості, які, окрім того, що поспілкувались з дітлахами та передали подарунки від Фонду, показали як робити яскраві іграшки з фетру. Про це повідомляють у прес-службі Фонду Ігоря Палиці "Новий Луцьк".



Голова правління Фонду Олександр Товстенюк зазначив, що подібні заходи здатні робити щасливішими та добрішими усіх, хто до цього причетний.

"Сьогодні я й сам відчув, як став трохи добрішим та щасливішим від того, що бачив ці сонячні, щирі дитячі усмішки", - зізнався Олександр Товстенюк.

І справді, усі навколо наповнились позитивними емоціями: діти із задоволенням взяли участь у виготовленні яскравих пташок з фетру, батьки щиро дякували за фрукти та печиво, а лікар-онколог Кеда Наталія Михайлівна зазначила, що дітям дуже важлива увага, і тому вона особливо рада, що колектив Фонду завітав до них у гості.

"А для нас, працівників Фонду, день став особливим та наповненим любов'ю. Дитячі посмішки і лікують, і наповнюють силами, які необхідні для того, аби творити ДОБРО", - йдеться на офіційній сторінці Фонду у мережі.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що Фонд Ігоря Палиці "Новий Луцьк" раніше долучився до придбання шейкера для зберігання тромбоконцентрату для Волинської обласної клінічної дитячої лікарні.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
луч Показати IP 15 Лютого 2015 17:28
Добро тоді добро коли воно безкорисне.
Анонім до луч Показати IP 16 Лютого 2015 09:43
А де ти тут бачиш користь?
Анастасія до луч Показати IP 16 Лютого 2015 16:54
Без користі сидіти вдома і писати коментарі.А в вихідний щось зробити корисне для людей-слабо???
До всіх Показати IP 15 Лютого 2015 19:07
Люди, чого ж ви такі злі? Добро є добро, і сумно, що будь який прояв добра розцінюється кимось як піар. Але ж точно, краще нічого не робити окрім того, що писати коменти.
Виборець Показати IP 15 Лютого 2015 21:03
Все таки від палиці на мера піде Товстенюк ! А що молодий, розумний , перспективний . Пора але романюку дати дорогу молодим !
Rza Показати IP 15 Лютого 2015 21:04
Молодуі. Піар, не піар, а справи робляться. Дай Бог здоров'я Палиці, його батькам і працівникам його фонду.
Хіхік Показати IP 9 Березня 2015 17:46
Товстенюк так чарівно усміхнувся, що дитя заплакало)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus