USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

7 євро за безвіз: Європарламент схвалив нові правила онлайн-реєстрації

5 Липня 2018 15:47
Європарламент схвалив законодавчу резолюцію щодо створення нової європейської дозвільно-інформаційної системи подорожей (ETIAS) до Шенгенської зони.

Нові правила набудуть чинності з 2021 року, повідомляє Укрінформ.

Система функціонуватиме для громадян з близько 60 країн, включаючи Україну, для яких з Євросоюзом діє безвізовий режим.

Подорожуючі повинні будуть зареєструватися онлайн перед подорожжю, отримати дозвіл на перетин кордону ЄС та сплатити 7 євро збору. Реєструватися та сплачувати ці кошти необхідно буде один раз на три роки. Перед отриманням дозволу відомості про особу перевірятимуться у відповідних правоохоронних базах.

Метою нової системи є підвищення безпеки та контролю зовнішніх кордонів Євросоюзу, боротьба з тероризмом, нелегальною міграцією та організованою злочинністю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
АНАТОЛЬ_ Показати IP 5 Липня 2018 16:36
Давно вже пора було зробити це
Українець Показати IP 5 Липня 2018 22:11
"Подорожуючі повинні будуть зареєструватися онлайн перед подорожжю, отримати дозвіл на перетин кордону ЄС та сплатити"(С) - добре, зареєструватися і сплатити яще згідний, проте отримати дозвіл та безвіз речі кардинально протилежні. В даному випадку мова йде про отримання туристичної візи і зовсім не про безвіз (вільну подорож). І тут взули! Так де ж той безвіз?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus