USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

70% лучан сплачують за комунальні послуги

18 Серпня 2009 10:19
Луцький керманич Богдан Шиба розповів, що 70% мешканців нашого міста сплачують за комунальні послуги та енергоносії. А 30% роблять це нерегулярно або узагалі не платять. Про це 18 серпня йшлося під час щовівторкової оперативної наради під головуванням очільника обласного центру Волині, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
Пан Шиба додав, що серед 30 %, на його думку, немає найбідніших, а ті, хто фактично живе на межі бідності, – справно платять за комунальні послуги. Він додав, що потрібно забезпечити справедливість, щоб не лише на найбідніших лягав тягар сплати за комунальні послуги. Луцький градоначальник закликав працівників структурних підрозділів до системної роботи й наголосив, що восени пізно «проводити таку роботу».
 
Міський голова додав, що місто може витримати можливий удар із підвищення ціни на енергоносії, проте опиняється «між двох вогнів», тому потрібно вимагати від лучан своєчасних і повних розрахунків за комунальні послуги.
 
Переводити відсотки у цифри пан Шиба не забажав. Він мотивував це тим, що є борги за минулі роки. Тому суму заборгованості у цифрах «важко вивести, бо будуть необ’єктивні дані». «Не треба наганяти страху на людей», – резюмував міський голова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 18 Серпня 2009 11:44
З мжк звонить ранком і уввечері робобаба і каже ваш борг за утримання будинку такий то і погасіть... Хай ждуть...погашу...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus