USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

8 Березня: що подарувати крім квітів

7 Березня 2014 19:00
Подарунки на 8 березня необхідно вибирати, відштовхуючись від віку і статусу жінки. Квіти - обов'зкові, а от що підібрати окрім дарів природи?

Для доньки-підлітка, подруги і шефа подарунки, ясна річ, будуть відрізнятися. В запасі всього один день, а ви ще не вирішили, що подарувати своїм знайомим жінкам? Gazeta.ua підкаже як вибрати відповідний подарунок.

Що дарувати:
Шефу
Тут підійдуть подарунки, може, і не дуже дорогі, але статусні. Красива фірмова ручка, записник або елегантна парасолька будуть доречними.

Мамі
Тільки не даруйте сковорідки та інше кухонне приладдя. В цей день потрібно нагадати мамі, що вона не тільки відмінна господиня, але й найпрекрасніша жінка. Тому серія мініатюр її улюбленого парфуму, красивий гаманець або сертифікат на похід в салон краси стане відмінним подарунком.


Подрузі
Про неї ми знаємо практично все, а про її особисте життя тим паче. Тому подарунки у вигляді нижньої білизни, невигадливої прикраси або її улюбленої косметики будуть сприйняті найкращим чином.

Доньці-підлітку
Найбільше її зможе порадувати нова кофтинка, навушники із цікавим декором або симпатичний аксесуар. Тільки вибираючи подарунок, враховуйте захоплення своєї дитини.

Бабусі
Найкращим подарунком для улюбленої бабусі стане щось потрібне, але разом з тим приємне. Якщо вона любить вишивати, подаруйте їй красиву схему для вишивки і велику палітру кольорових ниток. Для любительки готувати, в цьому випадку, буде доречною кухонна техніка, яка полегшить процес приготування. Так само до місця прийдеться новий сервіз або красива скатертина.


Колезі
Навіть якщо ви спілкуєтеся досить тісно, все одно є шанс не вгадати з подарунком. Даруйте щось з розряду "всім потрібне". Це може бути набір для французького манікюру, коробочка бельгійського шоколаду або запашна кава.

Жінкам радимо не забувати в це свято про себе кохану. 8 березня варто робити все, що вам приносить задоволення!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
дідо Показати IP 7 Березня 2014 19:33
Українці не святкують комуняцьких свят.
Всезнайко до дідо Показати IP 7 Березня 2014 20:01
Ти жлоб!!! Так кажеш, бо пару гривень жалко на подарунок для рідної людини?
дідо до Всезнайко Показати IP 7 Березня 2014 20:17
Українці святкують день Матері та день Валентина.
Анонім до дідо Показати IP 7 Березня 2014 20:16
вот ты тупой)))) его везде празднуют))))
дідо до Анонім Показати IP 7 Березня 2014 20:19
Святкують у недорозвинутих країнах. З кінця 20 — на початку 21 століття залишається державним святом у ряді пострадянських та соціалістичних країн: Азербайджані, Анголі, Білорусі, Буркіна-Фасо, В'єтнамі, Грузії, Північній Кореї, Казахстані, Камбоджі, Киргизстані, Комуністичному Китаї, Республіці Конго, Лаосі, Македонії, Молдові, Монголії, Непалі, Таджикистані, Туркменістані, Росії, Уганді, Україні[1].
ковельчанка Показати IP 7 Березня 2014 22:08
Коли вже ті полішуки з того совєцького болота вилізуть?
віта Показати IP 7 Березня 2014 23:27
а ковельчанка то теж є полішуки ха-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus