USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

8-річна волинянка отримала листа з подякою від королеви Данії

4 Лютого 2013 10:25
Королева Данії Маргрете II висловила вдячність дівчинці з Волині Марійці Мовчан, яку вже відзначали Королева Англії та Папа Римський.

Про це інформує Zik.ua.

8-річна Марійка Мовчан отримала ще один лист з особистою подякою від визначних особистостей. Про це вона повідомила на особистій сторінці в соціальних мережах. Цього разу колекція дитини поповнилася особистою подякою від королеви Данії.

Нагадуємо, що Марійка разом з братами Павлом та Борисом започаткували традицію вітати світових знаменитостей з Різдвом Христовим. Про це повідомляє прес-центр Громадського добровільного об’єднання «Дитячі мрії».

Якщо відповіді відомих людей будуть надходити дівчинці і надалі, то маленька дипломатка матиме шанс стати рекордсменкою у номінації кількості успішних контактів дітей зі світовими знаменитостями.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus