USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

860 гривень на прожиття: дружина з трирічним сином полоненого волинянина не отримують допомоги від держави

7 Жовтня 2023 20:41
Волинянка, чий син зараз перебуває в полоні, звернулася по допомогу. Довгий час вона нічого не знає про долю сина, а її невістка з трирічним онуком лишилися фактично без копійки, бо ж єдиним годувальником сім’ї був чоловік.

«Моя дитина в полоні. Усіх прошу-благаю: поверніть його. В нього на утриманні – неповнолітня дитина. Станом на 3 липня він перебував у Росії. 7 вересня РФ офіційно визнала його полоненим. Благаю всіх керівників: поверніть дитину в Україну, допоможіть», – плаче Світлана, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Зв’язок із 28-річним сином зник 19 червня. Після того як мама дізналася, що він у полоні, звісток про його долю не було. Невістка їздила до Києва, там обіцяли, що буде обмін. Проте питання не зрушує з місця.

Через Червоний Хрест Світлана відправила сину лист, проте чи він отримав його, не знає.

У складній ситуації опинилася невістка з трирічним сином. Вони проживають окремо в селі. І зараз дружина полоненого та малюк лишилися без жодних засобів для існування. Допомагають бабуся з дідусем, які теж ніде не працюють.

«Нічого не отримуємо. 860 гривень. Невістка проживала з червня. Допомагала я як бабуся, чим могла… Я не працюю. У мене – корівки. Їжджу на ринок, продаю молоко, сметану, – розповіла Світлана. – Зверталася до нашого голови ТГ, писала заяву. Мали дати якусь одноразову допомогу. Але депутати не проголосували. Не отримали нічого. Моя невістка з онуком проживали за 860 гривень», – плаче жінка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Валерій Показати IP 9 Жовтня 2023 09:31
Точно така ситуація з безвісти пропалими.В нашій роті під Бахмутом в березні 2023 року пропали без вісті двоє бійців.До цього часу рідні не отримали ні КОПІЙКИ,хоча в одного з них П'ЯТЕРО ДІТЕЙ-він взяв зброю до рук 25.02.2022 добровільно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus