USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Apple презентувала новий iPhone 13

14 Вересня 2021 21:50
Генеральний директор Apple Тім Кук презентував нову лінійку iPhone. Ціна на iPhone 13 стартуватиме від $799, а на mini – від $ 699. У них буде 128 Гб пам’яті, також доступні версії на 256 Гб і 512 Гб.

iPhone 13 буде в п’яти нових кольорах, зокрема рожевому та зі зменшеним на 20% вирізом на лицьовій панелі. Компанія також змінила розташування камер в базових моделях – тепер вони розташовуються діагонально, пише Бабель.

Смартфон оснастили новим OLED-дисплеєм, розробленим Apple. Він став на 20% яскравішим за попереднє покоління, виріз на верхній панелі зменшили також на 20%.
Пристрій оснащений останнім процесором A15 – Apple стверджує, що він на 50% продуктивніший від усіх конкурентів.

У нових моделях також збільшили акумулятор. Тепер смартфон від одного заряду працює на 1,5 години довше, ніж iPhone 12.

Базові моделі iPhone 13 і 13 mini оснастили новою основною камерою зі збільшеною матрицею і оптичною стабілізацією на рівні сенсора. Надширококутна камера також отримала поліпшення – вона стала знімати швидше і тепер вловлює більше світла, тому може якісно працювати при поганому освітленні.

Одним з головних нововведень камери став «кінорежим» під час зйомки відео. Це дозволяє створювати кінематографічні ролики з динамічним фокусом, який фіксується на об’єкті, що рухається і розмиває фон в реальному часі.

Apple також показала iPhone 13 Pro. Смартфон має три камери і лідар для визначення глибини сцени. Телефон випустять у новому блакитному кольорі. Як і iPhone 13, смартфон працюватиме на шестиядерному чипі Apple A15.

Екран телефону підтримує оновлення частоти 120 герц і виконаний за технологією Super Retina XDR з піковою яскравістю 1000 ніт.

Система камер складається з основного модуля зі збільшеною світлосилою, телефото-модуля з трикратним наближенням і надширококутнім модулем, здатним фокусуватися на відстані два сантиметри.
Також компанія Apple представила сьоме покоління своїх смартгодинників Watch.

Дизайн та розміри пристрою не зазнали значних змін у порівнянні з Apple Watch 6. Виробнику вдалося збільшити корисну площу екрану, що, наприклад, дає можливість відображати на 50% більше тексту, ніж на дисплеї годинників шостого покоління. Також екран змінюватиметься залежно від кута нахилу руки.

Також Apple заявила, що Watch Series 7 отримали міцніший корпус та скло, яке покриває екран, а також заряджатимуться на третину швидше за попередника — до 80% за 45 хвилин. 8 хвилин заряду дозволятимуть відстежувати сон користувача протягом 8 годин.

У палітрі оформлення Apple Watch Series 7 буде пʼять нових кольорів, а також нові ремінці Nike і Hermes. Годинник коштуватиме $399 і почне продаватися наприкінці осені.
Також Apple оновила свої планшети iPad. Найдоступніша модель — New iPad отримала чіп Він A13 Bionic та нову ширококутну камеру, яка дозволить використовувати технологію Center Stage — камера ідентифікує людей у кадрі і в залежності від цього змінює розмір кадру. Новий iPad працюватиме під управлінням iPadOS 15, буде сумісним з Apple Pencil першого покоління та отримає гігабітний адаптер LTE. Він коштуватиме від $329.

Найбільше оновлення отримав iPad mini. Його екран збільшився до 8,3 дюйма й той самий чип А13 Bionic. Планшет отримав новий дизайн, який наслідує флагманські моделі смартфонів та останніх iPad. Також планшет оснащуватиметься USB-C, що дозволить передавати дані у 10 разів швидше у порівнянні з попереднім поколінням iPad mini. Для ідентифікації користувача використовуватиметься Touch ID, який вже встановлюється в iPad Air. А адаптер для мобільного інтернету в iPad mini тепер підтримуватиме стандарт 5G. Ціна — від $499.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Читач Показати IP 15 Вересня 2021 09:57
Огризок N 13

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus