USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

iPhone 13: вражаючі фішки електроніки*

5 Жовтня 2021 13:06
На початку осені, а саме 14 вересня 2021 року, компанія Apple представила новинку світу. Люди, які не відстають від трендів, вже незабаром зможуть розглянути новеньку модель лінійки iPhone 13.

Співвідношення удосконалень і ціни оптимальне. Чим же відрізняється марка 13-го покоління від попередника?
Топ новацій від компанії Apple

Старт продажів нової моделі телефону вже не за горами. А поки є пара днів до появи її на прилавках магазинів, ознайомимося з нововведеннями:

Колір корпусу. Покупці зможуть придбати iPhone 13 в матовому чорному кольорі, який замінює попередній графітовий, в бронзовому – заміна золотої версії. Червоний і синій стали не такими яскравими, а також доданий пастельний відтінок – колір чайної троянди.

Захист від видимих ​​відбитків пальців. Слідів на основі з нержавіючої сталі більше не буде завдяки спеціальному олеофобному покриттю – світло плівки з силікону, алкілсілани і розчинника. Є волого- і жировідштовхуючий захист, який служить бар’єром від стирання поверхні.

Направлений мікрофон. Хоча до роботи телефона не виникало претензій, в каліфорнійському місті Купертіно додали удосконалення, а саме – функцію направленої дії. Досягається за допомогою витягнутого мікрофона, який зчитує звук там, куди він спрямований. До переваг можна віднести більш чіткий запис, адже все зайве буде автоматично фільтрувати. Дальність дії збільшена, щоб записати звучання тепер не потрібно підходити до джерела занадто близько.

Магніти. Тепер кріплення до чохлів, гаманців і накладок буде посиленим. Вони не відваляться в невідповідний момент, якщо покласти телефон в вузьку кишеню брюк.

Зйомка нічного неба. Модель 13-го покоління за допомогою виділеного режиму буде фокусувати камеру на небесних тілах, роблячи їх яскравішими і чіткішими. Обробка неба відображається на зображенні з більш глибоким відтінком. Така фішка буде актуальна в походах на природу або на вечірній прогулянці при ясному небі.

Стилі редагування. Нові фільтри дозволяють змінювати окремі предмети на зображенні, не спотворюючи тон шкіри людини.

Відео в портретному режимі. Тепер є перемикання між особами і предметами з фокусуванням. Також регулюється розмиття і блокується фокус. Відео знімається в плавному режимі, без тряски і різких рухів.

Процесор А 15. Оновлення можна охарактеризувати підвищеною обчислювальною потужністю, що дозволить додаткам працювати з більшою швидкістю.

Обсяг пам’яті. Базова конфігурація 64 ГБ збільшена в 2 рази, тепер пам’ять в телефоні стартує від 128 ГБ.

Екран в новій моделі буде зроблений за технологією LTPO зпідтримкою Always On. Таким чином буде збільшена енергоефективність, а оновлення ставитимуться автоматично без втрати заряду.

Версії для iPhone 13: чого чекати

З виходом нової моделі слід звернути увагу на всю лінійку. Розглянемо основні особливості.
Pro Max. Заряджається пристрій бездротовим шляхом. Ємність батареї становить 4352 мАг.

Очікуємо нову версію iPhone 13 в продажу, щоб самостійно оцінити всі переваги, а придбати телефон від Apple можна буде на сайті Comfy.ua.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Всім Показати IP 5 Жовтня 2021 13:54
За такі гроші я краще дисковим буду користуватися!!!!
Всі до Всім Показати IP 5 Жовтня 2021 15:58
користуйся ...
Просто цікаво Показати IP 5 Жовтня 2021 16:26
Хм, а знайдіть статистику, який відсоток користувачів, який відсоток функціоналу пристрою використовує.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus