USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Які зміни відбулися із ємністю батареї iPhone 13?*

12 Листопада 2021 16:10
14 вересня 2021 року відбулася презентація нового продукту від Apple – iPhone 13, на якій представники компанії розповіли користувачам про фішки та особливості нової моделі. Але багатьох насторожило те, що про фактичну ємність акумулятора не було зазначено жодних деталей. Виробник лише заявив, що ємність батареї зросла, також раніше було зроблено заяви про постійний приріст автономності кожної нової моделі. Але такої бідної інформації недостатньо для задоволення інтересу користувачів, тому ми пропонуємо розглянути це питання детальніше.

Дослідження iFixit – чи дійсно батарея стала кращою?

Місткість акумулятора iPhone 13 справді збільшилася в порівнянні зі старими моделями, про що тепер можна судити не лише за показниками автономності. Інженери відомої організації iFixit, що спеціалізуються на вивченні внутрішнього наповнення нових айфонів, провели власне дослідження, в процесі якого вони з’ясували фактичну ємність акумулятора 13 серії пристроїв. Було проведено порівняння всієї лінії iPhone 13 із старішими моделями ґаджета. Результати виявилися вражаючими, і ми готові поділитися з аудиторією цією інформацією:

- iPhone 13 Pro Max – 4325 мАг;

- iPhone 13 Pro – 3080 мАг;

- iPhone 13 – 3208 мАг;

- iPhone 13 mini – 2427 мАг.

У порівнянні з попередньою лінією iPhone 12 ці показники збільшилися на 10-18%, що приємно порадує власників нової моделі. Найбільший приріст торкнувся iPhone 13 Pro Max, який обійшов свого попередника на цілих 18.5%. Якщо ж говорити про модель iPhone 13 Mini, то його автономність зазнала найменших змін. Це засмутило багатьох любителів iPhone з обмеженим бюджетом, адже багато конкурентів Apple вже давно пропонують користувачам телефони середнього цінового сегменту з ємністю акумуляторів від 4000 мАг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus