USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

DJ-парад у Луцьку. Фотоемоції

9 Березня 2018 23:37
Вродовж цілого дня на Театральному майдані обласного центру Волині лунала електронна музика, адже 9 березня відзначається World DJ Day (Всесвітній день Діджея).

10 годин без перерви лучани мали змогу почути сети 24 діджеїв, які заряджали позитивом на благодійному DJ-параді.

До слова, метою дійства є допомога благодійним організаціям, привернення уваги громадськості до різних проблем, а також популяризація діджейської культури.

Тож емоції благодійного DJ-параду дивіться у фоторепортажі Інформаційного агентства Волинські Новини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Луцьк Показати IP 10 Березня 2018 08:41
Так для кого вони грали ?? Фотограф - хоч би ОДНЕ фото загальне виклав...
Лучанин Показати IP 10 Березня 2018 15:19
Вчора чув як під драмтеатром музика гриміла ,а на проти відправляли вантаж нашим хлопцям на передуву.Якась жіночка принесла настойку з лимонника для хлопців щоб додавали до чаю від простуди.Її запитали а як вас звати і звідки ви.А вона сказала я не для реклами прийшла а щоб хоть краплинкою своєї душі і всім чим можу підтримаю синочків.що там воюють.А ми тут діджеїв слухаємо - то якось не правильно! До мене підійшов мужчина і каже : поряд собор,там стела небесна сотня,тут машина на схід везе хлопцям допомогу.А навіщо ті люди музику включили!Ні вчора ні сьогодні там нікого не було.Нема що радіти,знущаються над нами наші призеденти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus